Τα Δίδυμα έπαιζαν αμέριμνα, ώσπου άκουσαν τον Μπαμπά τους να Φταρνίζεται. Προσέξτε την Αντίδραση του μικρού στα Αριστερά!

Όποιος έχει αναθρέψει ένα μωρό γνωρίζει, ότι αυτά τα αξιολάτρευτα πλάσματα είναι συχνά άτακτα! Τα μικρά αυτά πλάσματα είναι πάντα γεμάτα εκπλήξεις. Είτε πρόκειται για ένα ατύχημα στην άκρως ακατάλληλη στιγμή ή απλά τα αστεία τους πρόσωπα ενώ τρώνε νόστιμες καραμέλες, είναι όλα τους πολύ γλυκά! Πρέπει να παραδεχτούμε ότι το στάδιο της ανάπτυξης είναι μία από τις πιο μαγικές στιγμές που πρέπει να ζήσετε!

Τι γίνεται όμως με τη δύναμη των διδύμων; Ο Falcon και ο Phoenix Jones είναι ένα δυναμικό δίδυμο που έχουν ήδη εκατομμύρια οπαδούς στα κοινωνικά μέσα.

Οι γονείς τους, Katie και η Skyler, αποφάσισαν να βάλουν ένα υπέροχο βίντεο στο YouTube. Το εν λόγω βίντεο έχει ήδη τρομερή απήχηση και είναι ένα από τα πιο γλυκά βίντεο που έχουμε δει!

Αυτό το βίντεο ξεκινά με τα δύο αγόρια να κάθονται, σκάβοντας σε ένα καλάθι με πολύχρωμα παιχνίδια. Φυσικά, καταλήγουν να τους αποσπάτε η προσοχή τους από κάτι μάλλον κοινότοπο – το φτέρνισμα του πατέρα τους.

Αμέσως μετά το άκουσμα του ήχου, ο μικρός στα αριστερά κοιτάζει τον μπαμπά του, βγάζει τη γλώσσα του και κάνει τον δικό του ήχο φτερνίσματος, μιμούμενο τον μπαμπά του.

Τότε το μωρό στα δεξιά αποφασίζει ότι ήρθε η ώρα να εισέλθει στη δράση. Πιστεύουμε προσωπικά ότι τα ψεύτικα φτέρνισμα του είναι λίγο χειρότερα από αυτά του αδερφού!

Θα μπορούσαμε να μιλάμε για αυτό το ξεκαρδιστικό βίντεο για μέρες, αλλά πιστεύουμε ότι είναι καλύτερο να το δείτε και μόνοι σας…

Δείτε το παρακάτω βίντεο! Είναι και οι δύο αξιολάτρευτοι!

Credit: TipHero

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες