“Τα Γυναικεία Μαγιό είναι για τα Σκουπίδια”, και αυτές οι 2 Μητέρες μας το Αποδεικνύουν με τον πιο Ξεκαρδιστικό Τρόπο!

Ήρθε η εποχή των μαγιό και σίγουρα πολλές μητέρες θα καταλάβουν αυτό το πρόβλημα. Σε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο, φαίνεται τι περνάει μία γυναίκα μέχρι να βρει ένα μαγιό που να την κολακεύει.

Η Kristin Hensley και η Jen Smedley είναι οι αστείες κυρίες πίσω από την σελίδα του Facebook, Imomsohard. Τα βίντεό τους είναι γεμάτα σοφία για την μητρότητα και για το να είσαι γυναίκα γενικά και το τελευταίο τους μιλάει για τις δυσκολίες του να βρεις ένα μαγιό που να σου ταιριάζει.

Ξεκινούν δείχνοντας τι φοράνε οι άντρες στην παραλία. Βλέπουν πόσο πρακτική είναι η αντρική έκδοση των μαγιό και πόσο πιο εύκολο είναι να σκύψεις και να κινηθείς χωρίς να φοβάσαι μην βγουν όλα έξω.

Λένε πόσο διαφορετικά είναι τα γυναικεία μαγιό που δεν γίνεται να χαλαρώσεις ούτε στιγμή αλλά πρέπει συνεχώς να προσέχεις μην φανεί κάτι που δεν πρέπει. Σας καταλαβαίνουμε κορίτσια. Τα γυναικεία μαγιό φαίνονται λες και είναι φτιαγμένα για να ξαπλώνεις όλη μέρα σε μια πετσέτα. Και όλες ξέρουμε πως τα παιδιά μας δεν πρόκειται να μας αφήσουν να το κάνουμε αυτό.

Αφού δοκιμάζουν διάφορα παράξενα σχέδια, τελικά ξεσπάνε. ‘Ξέρετε τι πιστεύω πως είναι αισθησιακό; Η χαρά. Αυτό πιστεύω.’

Και πιστεύουμε πως έχει απόλυτο δίκιο. Τα παιδιά μας και οι σύντροφοί μας δεν νοιάζονται για το πώς φαίνεται το μαγιό μας. Ο σκοπός είναι να περάσουμε ωραία. Στο τέλος του βίντεο, οι δύο γυναίκες φοράνε τελικά κάτι άνετο και αποφασίζουν πως αυτό θα διαλέξουν για την παραλία.

‘Θέλω η κόρη μου να αγαπάει την ζωή και τον εαυτό της και όχι επειδή θα της το πω αλλά επειδή θα της διδάξω πώς να το κάνει.’

Οι σκέψεις σας;

Credit: scarymommy.com

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες