Συγκλονιστικό! Αποχαιρέτησε τους Φίλους του και στη συνέχεια Κατέγραψε την Τελευταία Βόλτα της Ζωής του…

Αυτές είναι οι τελευταίες δραματικές εικόνες που κατέγραψε με την κάμερα στο κράνους του, ο αγγλικής καταγωγής David Holmes. Ο 38χρονος, μια μέρα του Ιουνίου, είχε βγει να απολαύσει μια βόλτα με τη μηχανή του. Αλλά γινόταν όλο και πιο τολμηρός, επιταχύνοντας όλο και πιο πολύ, μέχρι που όλα ξαφνικά γύρω του θόλωσαν. Δεν περίμενε πως αυτό θα ήταν και το τελευταίο του ταξίδι. Η κάμερα κατέγραψε τα πάντα…

Ο David δεν είχε καμία ελπίδα όταν ένα αμάξι έστριψε μπροστά του. Η μητέρα του, Brenda, ήταν συντετριμμένη. Αλλά ήταν δική της επιθυμία και επέτρεψε να δημοσιευτεί το βίντεο με τον θάνατο του γιού της, ως παράδειγμα και προειδοποίηση για όσους αγαπούν την ταχύτητα, λέγοντας: “Ξέρω ότι έτρεχε πολύ εκείνη την ημέρα. Του άρεσε πολύ η ταχύτητα, αλλά αγαπούσε πολύ και τη ζωή. Δεν είναι εύκολο για μένα, αλλά ελπίζω ότι κάποιος τουλάχιστον θα επωφεληθεί από αυτό και οι άνθρωποι θα σταματήσουν να τρέχουν τόσο πολύ και επίτελους θα αρχίσουν να προσέχουν τις μοτοσυκλέτες.

Έτσι, το βίντεο πήρε μέρος σε μια καμπάνια υπέρ της ασφάλειας από την Βρετανική αστυνομία. “Αν καταφέρουμε να προλάβουμε έστω και ένα ατύχημα και να μην περάσει μία οικογένεια αυτά που περάσαμε εμείς, τότε ο David δε θα έχει πεθάνει μάταια“, είπε η Brenda. Δεν συμφωνούνε όλοι με τη δημοσίευση τόσο σκληρών εικόνων, αλλά το μύνημα είναι ξεκάθαρο και καλό είναι όλοι να αφιερώσουμε λίγο χρόνο να το σκεφτούμε….

Credits: Hefty

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες