Η Συγκλονιστική στιγμή της Πτώσης του Ολλανδού Ολυμπιονίκη στο Μονόζυγο που άφησε τους Πάντες με κομμένη την Ανάσα!

Netherlands' Epke Zonderland falls on the mat during his horizontal bar routine during the artistic gymnastics men's apparatus final at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Tuesday, Aug. 16, 2016. (AP Photo/Julio Cortez)

O Ιπτάμενος Ολλανδός ήταν το φαβορί των χθεσινών αγώνων, αφού είχε νικήσει το χρυσό πριν τέσσερα χρόνια. Αλλά ο Epke Zonderland έχασε την πρόσφυση και έπεσε με τα μούτρα στο πάτωμα. Το κοινό κοιτούσε με κομμένη την ανάσα την άσχημη πτώση του.

Κάποιοι μπορεί να νόμιζαν πως ο 30χρονος Zonderland θα τα παρατούσε αλλά δεν ήταν αυτή η συνέχεια. Αφού σηκώθηκε, ξεκίνησε ξανά τη ρουτίνα του και αυτή τη φορά την τελείωσε επιτυχώς.

Τον χειροκρότησαν πολύ θερμά από τις κερκίδες και τελικά τερμάτισε έβδομος. Στην συνέχεια είπε ότι ήταν η κακιά η ώρα που προκάλεσε αυτή του την πτώση.

Όταν τον ρώτησαν γιατί συνέχισε, είπε: ‘Μόνο και μόνο στη σκέψη ότι είναι πιθανό να πάρω ένα μετάλλιο παρόλο που έπεσα, δεν ήθελα να τα παρατήσω. Αν και βαθιά μέσα μου το ήξερα πως δεν είχα ελπίδα.’

Λέει πως δεν σκέφτηκε καν τις αντιδράσεις του κόσμου και πως δεν είχε χρόνο να σκεφτεί για τίποτα.

Δείτε την σοκαριστική στιγμή στο βίντεο που ακολουθεί: 

Credit: dailymail.co.uk

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες