Συγκλονίζει η εικόνα: Κρατούσε το χέρι της νεκρής φίλης της μετά την επίθεση στην Τουρκία

Έχουν περάσει λίγα δευτερόλεπτα μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Σουρούτς, που είχε ως αποτέλεσμα τουλάχιστον 32 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και άλλοι 100 να τραυματιστούν.

Λίγες ημέρες μετά και ενώ ένα-ένα τα ντοκουμέντα έρχονται στο φως, η τουρκική Hürriyet δημοσίευσε την πιο συγκλονιστική φωτογραφία: δυο γυναίκες πεσμένες στον δρόμο, να κρατιούνται χέρι-χέρι αμέσως μετά την έκρηξη. Η φωτογραφία έγινε το σύμβολο της τρομοκρατικής επίθεσης στο Σουρούτς, με τη μία από τις δύο κοπέλες, η 27χρονη παιδίατρος Τζάγλα Σεβέν (Çağla Seven), να έχει επιζήσει, παρά τα πολλαπλά τραύματά της.

Η Hürriyet σχολιάζοντας την εικόνα, γράφει: “Ένα από τα θύματα της επίθεσης αυτοκτονίας στο Σουρούτς της Τουρκίας, μια νεαρή γυναίκα, που φωτογραφήθηκε ξαπλωμένη να κρατάει το χέρι της νεκρής φίλης της λίγα λεπτά μετά την έκρηξη, επέζησε και έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης για νοσηλεία“.

Είχε περισσότερα από εκατό θραύσματα στο σώμα της. Η καρδιά της σταμάτησε. Της μεταγγίσαμε 14 μονάδες αίμα πριν τη βγάλουμε από το μηχάνημα αναπνευστικής υποστήριξης“, είπε ένας από τους γιατρούς που την ανέλαβαν.

[via]

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες