Στα άδυτα της πιο Βάναυσης Φυλακής του κόσμου. Δείτε για 1η Φορά ανατριχιαστικά πλάνα μέσα από τα Κολαστήρια του ISIS

Ένας τρομακτικός θάλαμος βασανιστηρίων όπου κρατούνται Σύριοι και τιμωρούνται από τo ISIS έχει αποκαλυφθεί. Πολλοί ντόπιοι κρατούνταν σε αυτή την φυλακή και τους βασάνιζαν πριν τους εκτελέσουν στο Manbij, μία πόλη στα βόρεια της Συρίας, όπως αναφέρει το BBC.

Μέσα στη φυλακή, τους έκαναν ερωτήσεις για τις γνώσεις τους πάνω στους κανόνες του Ισλάμ και τους βαθμολογούσαν από 0-100. Όσοι είχαν βαθμολογία μέχρι 50 χαρακτηρίζονταν ως ‘αδύναμοι’. Κάθε μικροσκοπικό κελί είχε 10-15 ανθρώπους. Βρέθηκαν επίσης θάλαμοι απομόνωσης που ήταν τόσο μικροί που ούτε να σταθείς δεν γινόταν.

Ο στόχος τους ήταν να τους κάνουν να λυγίσουν. Η κατάσταση στην πόλη είναι πραγματικά εκρηκτική και ακούγονται συνεχώς εκρήξεις και πυροβολισμοί. Πάνω από 100 άμαχοι πέθαναν στην τελευταία επέμβαση των ΗΠΑ στην πόλη με σκοπό την απομάκρυνση του ISIS.

Υπάρχουν παντού ελεύθεροι σκοπευτές, έχουν τοποθετήσει νάρκες και δεν αφήνουν τους πολίτες να φύγουν. Λέγεται πως πάνω από 50,000 κάτοικοι παραμένουν εγκλωβισμένοι στην πόλη, οι οποίοι χρησιμοποιούνται σαν τοίχος απέναντι στις επεμβάσεις των άλλων δυνάμεων.

Επαναστάτες και πολλοί κάτοικοι λένε πως η Ρωσία βομβαρδίζει νοσοκομεία, σχολεία και υποδομές, κάτι που η Μόσχα αρνείται.

Δείτε στο βίντεο πλάνα από την φρικιαστική αυτή φυλακή:

Credit: dailymail.co.uk

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες