Σταμάτησε να βγάλει μια φωτογραφία, όταν ένας Πάνθηρας τον πλησίασε Αθόρυβα. Αυτό που Ακολούθησε, θα σας Σοκάρει!

Αρχικά φαίνεται λες και ο άντρας στο παρακάτω βίντεο είναι καταδικασμένος.

Ο Μεξικανός άντρας ακουμπάει χαλαρά στον τοίχο ενός καταφύγιου ζώων και μιλάει χαρούμενα όταν ένας μαύρος πάνθηρας κινείται αργά και αθόρυβα προς το μέρος του.

Τη στιγμή που ο πάνθηρας μαζεύεται για να ορμήξει, ο άντρας γυρίζει προς το μέρος του και αρχίζει να γελάει και να παίζει με το ζώο, στο οποίο αναφέρεται σαν ένα από τα “μωρά” του.

Το βίντεο, το οποίο ανέβηκε στο Instagram το Σάββατο από τον @Bofokaram, δείχνει στη συνέχεια τον άντρα και τον πάνθηρα να παλεύουν. Ο πάνθηρας πιάνει τον άντρα με το δυνατό σαγόνι και τα πόδια του.

Ο άντρας, ο οποίος ονομάζεται Eduardo Serio, ξεγελά το ζώο και το κάνει να τον κυνηγήσει. Πηδάει πάνω στο γρασίδι και ο πάνθηρας τον ακολουθεί με χάρη.

Ο άντρας ξαναπηδάει κάτω και φιλάει το ζώο στην μύτη, κάνοντας πίσω καθώς εκείνο του δείχνει τα δόντια του.

Προς έκπληξη μας, προσπαθεί να τον φιλήσει ξανά και ξανά και τελικά γίνεται ξεκάθαρο ότι ο πάνθηρας δεν αποτελούσε ποτέ κίνδυνο για τον άντρα, αφού ήθελε απλά να του γλείψει το πρόσωπο.

Στη συνέχεια ο άντρας δίνει στον πάνθηρα μια φιλική σπρωξιά και εκείνος κάθεται στο γρασίδι πίσω του, χαρούμενος – προς το παρόν – και τον κοιτάζει.

Ο πάνθηρας ονομάζεται Kal-El – το όνομα του Superman όταν γεννήθηκε – και είναι ένα από τα “παιδιά” του Serio, δηλαδή ένα από τα ζώα του καταφύγιου του.

Ο Serio είναι ιδιοκτήτης της οργάνωσης Black Jaguar-White Tiger Foundation η οποία φροντίζει ανεπιθύμητα και εγκαταλελειμμένα αιλουροειδή και παλεύει ενάντια στους νόμους που επιτρέπουν την εκτροφή τους στο Μεξικό.

Αυτή τη στιγμή, τα “παιδιά” του Serio – ανάμεσα τους λιοντάρια, τίγρεις και λύγκες – είναι εκατοντάδες και βρίσκονται σε μία έκταση 121 στρεμμάτων.

Ο Serio προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα για να επεκτείνει την ιδιοκτησία του σε “εκατοντάδες, ή καλύτερα χιλιάδες, στρέμματα για να ζουν τα μωρά μας ευτυχισμένα”, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του.

Στο μεταξύ, ένας υπάλληλος του καταφύγιου, ο Bofo Farias Gonzales συνεχίζει να τραβάει βίντεο τα ζώα και να τα ανεβάζει σε λογαριασμούς στο Instagram, το Facebook και το Snapchat.

Βίντεο: πάνθηρας ορμάει σε ιδιοκτήτη καταφύγιου – αλλά μόνο επειδή θέλει να του δώσει ένα φιλί

Credit: dailymail.co.uk

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες