Ρατσίστρια επιτίθεται βίαια σε έγχρωμο άντρα. Αυτό που παθαίνει δευτερόλεπτα μετά; Θα το θυμάται για μια Ζωή!

Αυτή είναι η συγκλονιστική στιγμή όπου μια γυναίκα ξεκινάει μια λεκτική επίθεση σε έναν συνεπιβάτη της στο λεωφορείο, προτού του επιτεθεί και σωματικά. Ενώ ορισμένοι επιβάτες αρχικά γελούν, γρήγορα τα γέλια μετατρέπονται σε τρόμο καθώς η γυναίκα αρχίζει να συμπεριφέρεται βίαια, καταλήγοντας με την ίδια να πετάγεται έξω από το όχημα.

Το βίντεο γυρίστηκε στη διαδρομή μεταξύ Ανατολικού Dulwich και την πλατεία Τραφάλγκαρ, όπου δείχνει μια γυναίκα να μαλώνει με έναν άνδρα και στη συνέχεια να ανταλλάσουν χτυπήματα.

Η γυναίκα με τη λευκή μπλούζα έχει κλείσει τον διάδρομο του λεωφορείου καθώς διαπληκτίζεται με τον άντρα μπροστά της, ο οποίος έχει την πλάτη του στην κάμερα. “Γιατί είσαι γ***“, φωνάζει καθώς το βίντεο ξεκινάει στα μέσα του τσακωμού. Από τους επιβάτες ακούγονται χαχανητά, καθώς φωνάζει τσιριχτά και ο άντρας απαντάει: “Σοβαρά;

Θα με χτυπήσεις;“, ρωτάει ο έκπληκτος άντρας και της ζητάει να κάτσει κάτω. Ωστόσο, αυτή δεν έχει τελειώσει και του επιτίθεται. Ένα πλήρης καυγάς ξεσπά ξαφνικά καθώς και οι δύο θυμωμένοι μαλώνουν μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θεατών, οι οποίοι προσπαθούν απεγνωσμένα να τους αποφύγουν και καλούν τον οδηγό να σταματήσει το λεωφορείο.

Τόσο ο άνδρας όσο και η γυναίκα τα δίνουν όλα μέχρι που η πόρτα του λεωφορείου ανοίγει και ο άντρας σπρώχνει τη γυναίκα έξω από το λεοφωρείο. “Θεέ μου, Θεέ μου!” μπορεί να ακουστεί από το κατάπληκτο κοpίτσι που τραβάει το βίντεο, το οποίο ενώ έχει γυριστεί πριν από αρκετά χρόνια, επανήλθε πάλι πρόσφατα στο διαδίκτυο.

Credits: Daily Mail

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες