Πόσο σκληροί είναι κάποιοι άνθρωποι… Δείτε τι μήνυμα βρήκε μία ανάπηρη κοπέλα στο αμάξι της και θα καταλάβετε.

Η 26χρονη Ashley Brady έχασε το πόδι της σε ένα τραγικό ατύχημα το 2014 και ακόμη προσπαθεί να συνηθίσει το προσθετικό της μέλος.

Κάπως τα καταφέρνει με τα σκαλιά του σπιτιού της, όμως το parking ακόμη τη δυσκολεύει ιδιαίτερα ειδικά όταν το έδαφος είναι παγωμένο και γλιστράει.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού της, της έφτιαξε ένα ειδικό parking για άτομα με αναπηρίες ακριβώς έξω από την εξώπορτά της για να τη βοηθήσει και δούλεψε!

Λίγες μέρες όμως αργότερα βρήκε ένα άλλο αμάξι παρκαρισμένο στη δική της θέση, που δεν έφερε κανένα διακριτικό ότι πρόκειται για όχημα ατόμου με αναπηρία.

Αποφάσισε λοιπόν να του αφήσει ένα σημείωμα στο οποίο ενημέρωνε τον οδηγό πως χρειαζόταν τη θέση επειδή είχε χάσει το πόδι της και δυσκολευόταν να μπει στο σπίτι της.

Όσοι από εσάς περιμένατε ως απάντηση μια συγνώμη ή έστω μια καλή δικαιολογία, γελαστήκατε! Αντί αυτού, έλαβε ένα σημείωμα γεμάτο κακία το οποίο χρειάστηκε να διαβάσει πέντε φορές και πάλι όμως χωρίς να μπορέσει να καταλάβει πως μπορεί κάποιος να είναι τόσο σκληρός.

Γειά σου Ανάπηρη,

Πρώτον, μην τολμήσεις να ξαναπλώσεις τα χέρια σου στο αυτοκίνητό μου. Δεύτερον, γλυκιά μου δεν είσαι η μόνη με “δυσκολίες”. Εάν θέλεις να σε λυπούνται πήγαινε σε κανένα κέντρο ψυχολογικής υποστήριξης. Τα έβαλες με το λάθος άτομο! Δε με ενδιαφέρει τι έλεγε το μήνυμά σου και μπορείς να το βάλεις εκεί που ξέρεις, αλλά αν αγγίξεις ξανά το αμάξι μου θα υποβάλλω μήνυση! Εάν η ανάπηρη με το ένα πόδι απλώσει τα χέρια της στην περιουσία μου ξανά, θα προκαλέσω τέτοιο πανικό που δε θα ξέρεις που να κρυφτείς. Οπότε πήγαινε κλάψου σε κάποιον που ίσως τον ενδιαφέρει, γιατί εγώ περπατάω και με τα δυο μου πόδια!!! Σκύλα!!!!

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες