Προσπάθησε να Κόψει την Φράντζα της σύμφωνα με κάτι Οδηγίες που Βρήκε στο Διαδίκτυο. Το Αποτέλεσμα; Τραγικό!

Καθώς οι bloggers ομορφιάς και οι vloggers γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλείς, ο κόσμος αρχίζει και ασπάζεται πολύ περισσότερο την DIY ομορφιά, είτε πρόκειται για το μακιγιάζ ή ακόμα και για ένα κούρεμα.

Έχουμε δει πολλά βίντεο με συμβουλές για το πώς να φτιάξεις τη φράντζα ή να κουρευτείς κανονικά μόνο με ένα καθρέφτη και ένα ψαλίδι.

Αλλά παρόλο που αυτά τα βίντεο δείχνουν πως ένα κούρεμα είναι εύκολο, μία γυναίκα έμαθε με τον δύσκολο τρόπο πως το να κουρεύεσαι σε έναν επαγγελματία είναι συνήθως πολύ καλύτερο.

Η κοπέλα από την Κορέα με το όνομα Su Bin Yang, αποφάσισε να τραβήξει βίντεο τον εαυτό της ενώ δοκίμαζε ένα από τα κόλπα που είδε στο διαδίκτυο για το πώς να φτιάξεις μία χαριτωμένη φράντζα.

Όπως θα δείτε όμως, το αποτέλεσμα ήταν σκέτη καταστροφή. Όταν είδε πόσο στραβή και κοντή ήταν η φράντζα της πραγματικα σοκαρίστηκε. Και σαν να μην έφτανε αυτό, κόπηκε κιόλας στην προσπάθειά της.

Δεν είναι ξεκάθαρο που το έχασε η Ms Yang σε σχέση με το βίντεο που είχε δει, αλλά πιθανώς να φταίει η γωνία στην οποία έκοψε.

Οπότε καλό θα ήταν να προσέξουν πολύ όσες θέλουν να κάνουν κάτι παρόμοιο.

Δείτε την στο βίντεο που ακολουθεί:

Πώς σας φάνηκε η προσπάθειά της;

Credit: dailymail.co.uk

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες