Πετούσαν το Κουνελάκι στον Τοίχο και Γελούσαν. Αυτά τα ΚΤΗΝΗ δεν θα έπρεπε να Λέγονται Άνθρωποι.

3 έφηβες έχουν κατηγορηθεί για κακοποίηση ζώων μετά το ανέβασμα ενός βίντεο στο Snapchat στο οποίο μία από αυτές πετάει ένα κουνέλι στον τοίχο.

Το κουνέλι έσπασε το πόδι του και έπαθε μερικά ακόμη μικρά τραύματα κατά τη διάρκεια της φριχτής επίθεσης στη Φλόριντα, σύμφωνα με το NY Daily News.

Το βίντεο, το οποίο αρχικά κοινοποιήθηκε στο Snapchat – με τη λεζάντα “Πέταξε το κουνέλι της” – φέρεται να δείχνε ένα από τα κορίτσια να πετάει το ζώο στην άλλη άκρη του δωματίου και εκείνο να χτυπάει στον τοίχο – τουλάχιστον 3 φορές.

Ένας εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας είπε ότι τα κορίτσια – ηλικίας μεταξύ 13 και 14 – θα παραδοθούν στο Κέντρο Κράτησης Νεαρών Ατόμων Duval.

Το κουνέλι μεταφέρθηκε στις υπηρεσίες ζώων της περιοχής για θεραπεία. Πολλοί ανήσυχοι φιλόζωοι προσφέρθηκαν να το υιοθετήσουν όταν η κλινική δημοσίευσε ότι ανάρρωσε στο Facebook.

Οι υπηρεσίες δήλωσαν:

“Το κουνέλι είναι ασφαλές. Οι ακτινογραφίες έδειξαν κάταγμα στο πόδι, γι’αυτό δεν θα είναι διαθέσιμο για υιοθεσία για λίγο. Το κουνέλι θα λάβει κτηνιατρική φροντίδα μέχρι να θεραπευτεί πλήρως.”

Ας ελπίσουμε ότι τα κορίτσια θα λάβουν την αντιμετώπιση που πρέπει και ότι το καημένο το κουνέλι θα βρει ένα σπίτι όπου θα το αγαπούν.

Credit: unilad.co.uk

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες