Πάρκαρε παράνομα το Αυτοκίνητό της σε Αναπηρική Θέση. Αυτό όμως που έπαθε λίγα Λεπτά αργότερα θα της Μείνει Αξέχαστο!

Δεν είναι λίγοι αυτοί που παρκάρουν παράνομα τα αυτοκίνητά τους, σε χώρους στάθμευσης που απευθύνονται αποκλειστικά στα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δείτε ένα αναπηρικό βαν το οποίο εντοπίζει όλους αυτούς που παραβιάζουν τους ειδικούς χώρους στάθμευσης και τους δίνει ένα καλό μάθημα. Το σχέδιο λέει, ότι μόλις εντοπίσουν κάποιο αμάξι που έχει παρκάρει παράνομα σε θέση με αναπηρική σήμανση, σταματούν με το βαν μπροστά του έτσι ώστε να το κλείσουν και έπειτα κατεβάζουν από μέσα ανθρώπους σε αναπηρικές καρέκλες.

Στο βίντεο, το αναπηρικό βαν εντόπισε ένα παράνομα σταθμευμένο αυτοκίνητο το οποίο άνηκε σε μια γυναίκα. Έτσι, πάρκαρε ακριβώς μπροστά από το αυτοκίνητό της, κλείνοντάς το, και άρχισε να κατεβάζει τέσσερις άνδρες σε αναπηρικές καρέκλες.

Η γυναίκα μόλις επέστρεψε στο αυτοκίνητό της και είδε να συμβαίνει όλο αυτό, στέκονταν φοβισμένη και απορημένη, καθώς γνώριζε ότι είχε κάνει λάθος. Απολογήθηκε για το λάθος της, όμως ήταν αναγκασμένη να περιμένει μέχρι την στιγμή που θα μετακινήσουν το βαν.

«Νομίζω πως μπορώ να μετακινήσω το αυτοκίνητό μου τώρα», είπε κάποια στιγμή η γυναίκα.

«Όχι ακόμα!», της απάντησαν.

Αυτή η γυναίκα έπρεπε να πάρει ένα μάθημα για την απερισκεψία της και να το πληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Με αυτόν τον τρόπο, της έδωσαν να καταλάβει ότι έτσι όπως δεν της άρεσε που την είχαν κλείσει, έτσι δεν αρέσει και στα άτομα με αναπηρία να κλείνουν τον χώρο τους.

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες