Ο άντρας της την χτύπησε, όταν όμως οι εργάτες της μετακόμισης επενέβησαν, μείναμε άφωνοι!

Η μεταφορική Meathead προσφέρει τις υπηρεσίες της σε άτομα που θέλουν να φύγουν από ένα τοξικό περιβάλλον κακοποίησης, χωρίς χρέωση.

Είναι συγκλονιστικό όταν σκέφτεσαι μια γυναίκα με τα παιδιά της να προσπαθεί να μαζέψει τα υπάρχοντά της και να εξαφανιστεί πριν ο θύτης της επιστρέψει στο σπίτι” αναφέρει ο Aaron Steed στο LA Weekly.

Αυτή η ομάδα ηρώων αποτελείται από “κυρίως νέους που πιστεύουν ότι οι αληθινοί άνδρες ΠΟΤΕ δε χτυπούν μια γυναίκα και βοηθούν όσους έχουν ανάγκη“.

Αυτός είναι ο προηγούμενος “Υπάλληλος του Μήνα” τον οποίο οι φίλοι του περιγράφουν ως αθλητικό τύπο που πάντα καταφέρνει να κάνει τους γύρω του να χαμογελούν. Όλοι τους είναι πολύ περήφανοι για τη δουλειά τους και είναι πανέτοιμοι να βοηθήσουν τον καθένα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Μάλιστα, πρόσφατα η εταιρεία μετακομίσεων Meathead συνεργάστηκε με το Marjaree Mason Center στο Fresno για να παρέχουν και προσωρινό καταφύγιο σε όσους το επιθυμούν. Μέσα σε μία εβδομάδα, κατάφεραν να σώσουν 4 οικογένειες και να τους προσφέρουν μια προσωρινή, ασφαλή κατοικία!

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες