Ουρακοτάγκος Δακρύζει καθώς Φιλάει την Κοιλιά μιας Εγκύου. Δείτε το βίντεο που συγκλόνισε τον Πλανήτη!

Αυτή είναι η όμορφη στιγμή όπου ένας ουρακοτάγκος φιλάει τρυφερά την κοιλιά μιας εγκύου γυναίκας, μέσα από το τζάμι, σε ένα ζωολογικό κήπο. Το αξιολάτρευτο βίντεο γυρίστηκε τον Ιανουάριο στο ζωολογικό κήπο του Colchester στο Έσσεξ. Η μελλοντική μητέρα, Kayley Bettany, επισκέφτηκε το πάρκο με τον σύζυγό της, Kieran, όπου και συνάντησαν τον ουρακοτάγκο.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Rajang, ένας 48χρονος ουρακοτάγκος του ζωολογικού κήπου, έχει δείξει τα πατρικά του ένστικτα και έχει γίνει είδηση. Η Bettany, που ήταν έγκυος στην κόρη της Brooke εκείνη την εποχή, είπε: “Όταν άρχισε να παίζει γύρω από την κοιλιά μου μέσα από το γυαλί, με κατέπληξε. Ποτέ δεν είχα σκεφτεί ότι ένας ουρακοτάγκος θα αντιδρούσε με αυτόν τον τρόπο – είχε ακόμα και ένα δάκρυ στο μάτι του.

Στο βίντεο, το περίεργο ζώο πιέζει το μεγάλο του πρόσωπο επάνω στο γυαλί για να επιθεωρήσει την κοιλιά. Ο Rajang τότε σηκώνει το χέρι του για να την αγγίξει. Ο ουρακοτάγκος φαίνεται να πιέζει το αυτί του πάνω στο τζάμι για να ακούσει το μωρό πριν δώσει ένα μεγάλο φιλί στην κοιλιά.

Η Brooke γεννήθηκε τον Μάρτιο και η οικογένεια επισκέφθηκε ξανά το όμορφο ζώο. Το βίντεο, που δημοσιεύτηκε στο προφίλ της κα. Bettany στο Facebook, έχει προβληθεί πάνω από 16 εκατομμύρια φορές. Πέρυσι ένα ζευγάρι είχε βρεθεί στον ίδιο ζωολογικό κήπο και ο σύζυγος είχε προτείνει στην έγκυο γυναίκα του να πιέσει την κοιλιά της στο τζάμι. Ο Rajang στη συνέχεια έφερε το κεφάλι του προς τα εμπρός και τη φίλησε.

Ο ουρακοτάγκος ήρθε στο ζωολογικό κήπο το 1980 από το Chester Zoo. Είναι υβρίδιο, που σημαίνει ότι είναι μισός ουρακοτάγκος του Βόρνεο και μισός της Σουμάτρας. Η μητέρα του πέθανε όταν ήταν ενός μηνός και τον μεγάλωσαν οι φύλακες στο Chester Zoo.

Credits: Daily Mail

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες