Ολόκληρο το Σχολείο Πήγε στην Κηδεία του Αγαπημένου Καθηγητή τους. Μόλις δείτε ΤΙ έκαναν, θα ανατριχιάσετε!

Ο Dawson Tamatea ήταν ένας από τους πιο δημοφιλείς καθηγητές στο σχολείο Palmerston North στη πόλη Wellington, της Νέας Ζηλανδίας. Δίδαξε μαθηματικά και γυμναστική για πάνω από 30 χρόνια, αφήνοντας τη δική του κληρονομιά για πάντα.

Όταν πέθανε, άφησε ένα μεγάλο κενό στη κοινότητα και τις ζωές των μαθητών του. Οι μαθητές του για να τον τιμήσουν ήθελαν να κάνουν κάτι ιδιαίτερο στη κηδεία του: αποφάσισαν να εκτελέσουν το “Haka,” ένα παραδοσιακό ιεροτελεστικό χορό των Νεοζηλανδών ιθαγενών, των Μαόρι. Το σχολείο λειτούργησε τη μισή μέρα, ώστε όλοι οι μαθητές και οι καθηγητές να παρευρεθούν στη κηδεία και να εκτελέσουν το Haka.

Το σχολείο ανακοίνωσε: “Ολόκληρο το σχολείο εκτέλεσε το Haka στην άφιξη της νεκροφόρας του κυρίου Tamatea. Ήταν μια πολύ συναισθηματική και δυνατή εκτέλεση. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τα αγόρια μας και πιστεύουμε το ίδιο θα ένιωθε και ο κύριος Tamatea.”

Αυτή η εκτέλεση δείχνει πόσο αυτοί οι μαθητές θαύμαζαν τον καθηγητή τους. Μας δείχνει επίσης πόση επιρροή μπορεί να έχει ένα άτομο στη κοινότητα χωρίς να είναι πλούσιος ή διάσημος. Παρακολουθήστε το συγκλονιστικό βίντεο που ακολουθεί και μοιραστείτε το με τους φίλους σας.

Credit: hefty.co

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες