Οι Νεόνυμφοι ήταν έτοιμοι να βάλουν τις Βέρες τους. Τότε ο Γαμπρός Πανικόβλητος έτρεξε προς την έξοδο της Εκκλησίας!

Ο γάμος είναι από τις πιο σημαντικές και όμορφες στιγμές στη ζωή ενός ανθρώπου. Κανείς δεν θέλει μία δυσάρεστη έκπληξη εκείνη τη μέρα. Οπότε μπορείτε να φανταστείτε τον τρόμο που βίωσε η νύφη στο βίντεο, Vicky, όταν ο γαμπρός έφυγε ξαφνικά από την εκκλησία τρέχοντας ενώ βρισκόντουσαν στα μισά της τελετής.

Και όλα αυτά γιατί είχε ξεχάσει το ένα πράγμα που δεν πρέπει ποτέ κανείς να ξεχάσει στον γάμο του:

Όχι μόνο η Vicky έμεινε άφωνη, αλλά επίσης και ο αδερφός του γαμπρού και ο κουμπάρος, οι οποίοι δεν πίστευαν στα μάτια τους. Βέβαια ο πανικός σταμάτησε γρήγορα όταν όλοι κατάλαβαν πως αυτό ήταν μία φάρσα, στην οποία είχε πάρει μέρος και ο πάστορας της εκκλησίας.

Αφού βγήκε από την εκκλησία τρέχοντας για να πάρει το δαχτυλίδι που υποτίθεται πως είχε ξεχάσει, μία οθόνη ξεδιπλώθηκε στην εκκλησία που άρχισε να δείχνει το τρελό του ‘ταξίδι.’

Μέχρι να γυρίσει πίσω ο γαμπρός, οι καλεσμένοι είχαν πεθάνει στο γέλιο με αυτό που έβλεπαν. Εννοείται πως η γυναίκα του τον συγχώρεσε, αφού στην τελική το χιούμορ του είναι και ένας από τους λόγους που τον ερωτεύτηκε. Πιστεύουμε πως ο γάμος τους δεν πρόκειται ποτέ να γίνει βαρετός!

Εσείς πώς θα αντιδρούσατε εάν σας συνέβαινε κάτι τέτοιο;

Credit: hefty.co

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες