Οι Αστυνομικοί ζήτησαν από το όχημα να σταματήσει. Η αντίδραση της συμμορίας που βρισκόταν μέσα; Θα σας Σοκάρει!

Αυτή είναι η συγκλονιστική στιγμή που δύο γενναίοι αξιωματικοί της αστυνομίας αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν το φυσικό αέριο CS για να συλλάβουν τέσσερις άνδρες που ήταν μέρος μιας ομάδας που τους επιτέθηκε…

Οι δύο αστυνομικοί ζήτησαν από ένα όχημα να σταματήσει στην άκρη κατά τη διάρκεια μιας βάρδιας ρουτίνας στο Shadwell, ανατολικά του Λονδίνου.

Όμως, η κατάσταση γρήγορα “πήρε φωτιά” καθώς η ομάδα των ανδρών άρχισε να φωνάζει και ξέσπασε άγριος καβγάς.

Ένας από τους αξιωματικούς κατέληξε στο έδαφος κατά τη διάρκεια της φιλονικίας, αλλά έπρεπε να σηκωθεί γρήγορα πίσω στα πόδια του σε μια προσπάθεια να διαχυθεί η κατάσταση.

Το βίντεο τραβήχτηκε από ένα κοντινό μπαλκόνι και δημοσιεύτηκε στο YouTube από το κανάλι Police Hour. Δείχνει ξεκάθαρα δύο από τους άντρες να κυκλώνουν τους αξιωματικούς που εκείνη τη στιγμή ακινητοποιούσαν δύο από τους φίλους τους.

Οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν CS σπρέι για να τους κρατήσουν σε απόσταση κατά τη διάρκεια της φιλονικίας, αλλά η κατάσταση τελικά επιλύθηκε όταν ενισχύσεις της αστυνομίας κατέφθασαν στην περιοχή.

Ένας χρήστης στο Reddit δημοσίευσε: “Φανταστείτε πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν αυτό συνέβαινε στην Αμερική.

Σύμφωνα με δήλωση των αρχών: “Ενώ οι αξιωματικοί συνομιλούσαν με τον οδηγό, μια μεγάλη ομάδα ανδρών άρχισε να τους περικυκλώνει και έγιναν επιθετικοί. Οι δύο αστυφύλακες υποβλήθηκαν σε θεραπεία για μικροτραυματισμούς, ενώ 4 άνδρες συνελήφθησαν για διάφορα αδικήματα, συμπεριλαμβανομένης της επίθεσης σε αστυνομικούς.

Credits: Daily Mail

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες