Η νέα Μέθοδος Καισαρικής που Σαρώνει. Δείτε ΠΩΣ το Νεογέννητο γλιστράει από το Στομάχι της Μητέρας του στον έξω Κόσμο! Εσείς θα τη δοκιμάζατε;

Amazing baby walks out of his mother's stomach by himself after caesarean

Η απόφαση του πώς να γεννηθεί ένα μωρό είναι από τις πιο δύσκολες που θα κληθεί να πάρει ένας γονιός. Και ενώ οι μητέρες έπρεπε να διαλέξουν ανάμεσα σε φυσική γέννα και καισαρική, τώρα υπάρχει και ένας άλλος τρόπος. Η τελευταία τάση είναι μία μίξη αυτών των δύο τρόπων.

Ένα βίντεο αναρτήθηκε στο Facebook από την Sophie Messager και δείχνει μία γυναίκα να γεννάει τον γιο της με ‘φυσική καισαρική’ και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.

Το βίντεο δείχνει το μωρό να βγαίνει από μόνο του μέσα από μία τομή που έγινε στην κοιλιά της κατά τη διάρκεια της καισαρικής. Οι γιατροί και οι νοσοκόμοι βλέπουν το μωρό να βγαίνει σταδιακά.

‘Κοιτάξτε τον,’ ακούγεται η μητέρα να λέει καθώς βγαίνει από μέσα της.

Τον Μάιο αυτού του χρόνου, ανέβηκε άλλο ένα βίντεο με μία μητέρα που γέννησε με φυσική καισαρική. Η Sarah Saunders, από το Devon, δεν μπορούσε να γεννήσει φυσικά και έτσι αποφάσισε να δοκιμάσει αυτή τη μίξη.

Αυτός ο τρόπος τοκετού αρχίζει και αποκτάει όλο και περισσότερη προσοχή και μητέρες από όλο τον κόσμο έχουν περιέργεια να μάθουν πώς λειτουργεί.

Εσείς θα το δοκιμάζατε;

Credit: dailymail.co.uk

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες