Νέα Θεωρία Συνωμοσίας που Σοκάρει: Έρχεται το Τέλος του Κόσμου τον επόμενο Μήνα;

Φέτος είναι μια γεμάτη χρονιά για τους καταστροφολόγους – τον περασμένο μήνα φοβήθηκαν ότι ο δεύτερος ερχομός του Χριστού μπορεί να συνέπιπτε με μια αλλαγή στους μαγνητικούς πόλους της Γης. Μια νέα θεωρία υποστηρίζει ότι ο κόσμος μπορεί να καταστραφεί από έναν κρυμμένο πλανήτη που κινείται γρήγορα στο ηλιακό μας σύστημα και ονομάζεται Nibiru.

Οι συνωμοσιολόγοι ισχυρίζονται ότι οι επιστήμονες και οι κυβερνήσεις καλύπτουν την επικείμενη ημέρα της κρίσεως.

Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο YouTube ισχυρίζεται ότι παρουσιάζει τον μυστήριο πλανήτη μαζί με ένα ματωμένο φεγγάρι, το οποίο λένε ότι σηματοδοτεί το τέλος του κόσμου. Για χρόνια, οι συνωμοσιολόγοι ισχυρίζονται ότι ο Nibiru, ή πλανήτης Χ – ένας φερόμενος πλανήτης με μεγάλη τροχιά – θα καταστρέψει την Γη.

Ωστόσο, αυτή είναι η πρώτη θεωρία που συνδέει τον Nibiru με ματωμένο φεγγάρι, για το οποίο ισχυρίζονται ότι ευθύνεται ο μυστηριώδης πλανήτης.

Τα ματωμένα φεγγάρια προκαλούνται από το φως του ήλιου που περνάει πάνω από την ατμόσφαιρα της Γης και διαθλάται με τέτοιο τρόπο που το πράσινο-βιολετί φως διασκορπίζεται πιο έντονα από το κόκκινο φως, κι έτσι το κόκκινο φως φτάνει στην επιφάνεια του φεγγαριού. Από το 2014 έχουμε δει αρκετά ματωμένα φεγγάρια, κάτι που είναι γενικά πολύ σπάνιο.

Το βίντεο, το οποίο δημοσιεύτηκε από το κανάλι Nibiru Planet X 2016, υποστηρίζει ότι τα ματωμένα φεγγάρια είναι στην πραγματικότητα η σκιά του Nibiru που πλησιάζει στη Γη. “Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε θα αλλάξει ό,τι έχετε διδαχτεί και ό,τι πιστεύετε”, λέει στο βίντεο.

“Αυτό θα σας δείξει τον πραγματικό λόγο που το φεγγάρι γίνεται κόκκινο…. είναι επειδή ο πλανήτης Nibiru βρισκόταν δίπλα του και έριχνε την κόκκινη σκιά του πάνω του.” Το βίντεο δείχνει το φεγγάρι με ένα “δίδυμο” πάνω από την Πενσυλβάνια – ωστόσο τέτοιες εικόνες έχουν καταγραφεί και στο παρελθόν και προκαλούνται από αντανάκλαση του φακού, κατά την οποία φαίνεται μια αντανάκλαση του φεγγαριού στην εικόνα.

Ωστόσο, το βίντεο προσθέτει: “Ξέρω ότι πολλοί επικριτές θα πουν ότι είναι αντανάκλαση του φακού, αλλά κρατήστε τα σχόλια σας για άλλη φορά, γιατί υπάρχει ένα ακίνητο αντικείμενο δίπλα στο φεγγάρι και δεν υπάρχει αμφιβολία γι’αυτό.”

“Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι υπάρχει ένας πλανήτης ο οποίος δεν ανήκει στο ηλιακό μας σύστημα, κάτι που δεν έχουμε δει όσο ζούμε, σε αυτό τον αιώνα ή τους τελευταίους αιώνες.”

Το βίντεο λέει ακόμη ότι οι κυβερνήσεις παγκοσμίως γνωρίζουν για την επικείμενη αποκάλυψη, αλλά το κρατούν κρυφό.

Ο αφηγητής του βίντεο δηλώνει: “Πιστεύω ότι τώρα είναι η ώρα για πλήρη αποκάλυψη, αλλά δεν θα την δούμε, γιατί η κυβέρνηση μας κρύβει αυτό το κατακλυσμιαίο γεγονός. Μάλλον τώρα είναι η ώρα να προετοιμαστούμε. Ό,τι κι αν πρόκειται να γίνει στα μισά του Σεπτέμβρη, αν δούμε ακόμα ένα ματωμένο φεγγάρι, θα έλεγα ότι ο Nibiru έρχεται κατά πάνω μας και τώρα είναι η ώρα να αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε.”

“Δεν ξέρω πόσο χρόνο έχουμε.”

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιοι προβλέπουν την άφιξη του Nibiru, ωστόσο, μένει ακόμη να αποδειχτεί ότι είναι πραγματικός πλανήτης.

Credit: dailymail.co.uk

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες