Μοιάζει με ένα κοpιτσάκι γεμάτο ζωντάνια, αλλά η πραγματικότητα είναι κάτι που πρέπει να διαδοθεί…

Ίσως έχετε δει τη δουλειά της Christi Andrews, αλλά σε αντίθεση με άλλους καλλιτέχνες, δεν αποζητά την αναγνώριση.

Σύμφωνα με το WBZ News, η Andrews συνεργάζεται με το εγκληματολογικό τμήμα του National Center for Missing and Exploited Children και δουλειά της είναι να δημιουργεί ρεαλιστικά πορτρέτα παιδιών που έχουν πέσει θύμα κάποιου εγκληματία, ώστε να βοηθήσει τις αρχές να αναγνωρίσουν το άτυχο παιδί και να οδηγήσουν το δολοφόνο τους στη δικαιοσύνη.

Ως κάποιος που θέλει να δώσει φωνή σε αυτούς που δεν έχουν, η Andrews αναλαμβάνει αυτή την ευθύνη με απίστευτη επιμέλεια.

Θέλουμε να δείξουμε πως ήταν αυτό το παιδί όσο ζούσε, τη ζωντάνια του και φυσικά θέλουμε οι άνθρωποι να προσέχουν αυτές τις εικόνες.

Η δουλειά της είναι δύσκολη για πολλούς λόγους. Καταρχάς πρέπει να κοιτάει επί ώρες τις φωτογραφίες της νεκροψίας – που της παρέχει η αστυνομία – προκειμένου να ολοκληρώσει το έργο της. Αναγκάζει τον εαυτό της να παραμερίζει τον πόνο και την οργή και να επικεντρώνεται στο τελικό αποτέλεσμα.

Καμία εικόνα δεν είναι εύκολη να την κοιτάξω. Όταν πρωτοξεκίνησα ήταν ακόμη πιο δύσκολο. Μιλάμε για φωτογραφίες παιδιών που έχουν πεθάνει… Στην τελική όμως, έχω μια δουλειά να κάνω και αυτή είναι να βοηθήσω ώστε να αναγνωριστούν αυτά τα αγγελούδια.

Πρόσφατα εργάστηκε πάνω σε ένα νήπιο που βρέθηκε στο Deer Island της Μασαχουσέτης. Σύμφωνα με το KSAZ, την “Baby Doe” ανακάλυψε μια γυναίκα όταν βρήκε τα απομεινάρια της σε μια σακούλα σκουπιδιών.

Η εικόνα που η Andrews δημιούργησε για την “Baby Doe” έχει περισσότερα από 45,4 εκατομμύρια θεάσεις, καθώς η αστυνομία ακόμη προσπαθεί να συλλέξει πληροφορίες για την αναγνώριση του παιδιού.

HELP US SPEAK FOR THIS CHILDOn June 25 of this year, the body of a deceased toddler-age girl was found on the western…

Posted by Massachusetts State Police on Thursday, July 2, 2015

Όσο θλιβερές κι αν είναι στην πραγματικότητα αυτές οι εικόνες, έχουν βοηθήσει στην αναγνώριση και εξιχνίαση αρκετών εγκλημάτων και αυτός είναι ο μόνος λόγος που αντέχει ακόμη να κάνει αυτή τη δουλειά…

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες