Μια Βδομάδα μετά τον Θάνατο της Γιαγιά του, ο Εγγονός της άνοιξε το Κινητό της. Αυτό που Βρήκε μέσα, τον έκανε να Παγώσει!


Χάνοντας τον παππού ή την γιαγιά είναι σπαρακτικό, ειδικά αν είναι τόσο ξεκαρδιστική και κοινωνική όσο η γιαγιά του Mewarf. Μια εβδομάδα μετά το θάνατό της, ο εγγονός της έριξε μια ματιά στο κινητό της και βρήκε κάτι που μας άφησε όλους άναυδους…

Μετά την αγορά του καινούριου smartphone της, η γιαγιά του ρώτησε τον άντρα της για τις απορίες της, αφού δεν είχε ιδέα για το πως λειτουργούσε. Σύμφωνα με το βίντεο (που η καταγραφή του γινόταν κατά λάθος), εκείνη τραβούσε φωτογραφίες χωρίς να το ξέρει και όταν το κατάλαβε δεν ήξερε πώς να σταματήσει! Στη συνέχεια κοίταξε στο τηλέφωνό της και συνειδητοποιεί πως τραβούσε βίντεο όλη την ώρα και δεν είχε ιδέα πώς το έκανε αυτό! Η ίδια γελούσε με την όλη κατάσταση!


Ρίξτε μια ματιά στο αστείο βίντεο που ακολουθεί! Δεν έχει σημασία η ηλικία μας, όλοι έχουμε μια μικρή σύγχυση όταν προσπαθούμε να καταλάβουμε πώς λειτουργεί ένα νέο κομμάτι της τεχνολογίας.

Credit: FaithTap

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες