Μητέρα φορούσε μάσκα για 12 χρόνια. Όταν όμως την έβγαλε, αποκαλύφθηκε ΚΑΤΙ σοκαριστικό για τον άντρα της…

Δύσκολα φαίνεται στους έξω, αλλά πολλές μητέρες και κόρες ζουν με τον φόβο των αντρών που τις κακοποιούν. Αυτό συνέβη και στην περίπτωση της Saundra Crockett, της οποίας η ζωή πήρε μια σκοτεινή τροπή όταν ήταν 28. Η Saundra είχε δύο παιδιά και μια ευτυχισμένη ζωή – μέχρι που ο άντρας της άρχισε να την κακοποιεί σωματικά και πνευματικά.

Η Saundra είχε σοβαρά τραύματα και για 12 χρόνια επέλεγε να τα κρύβει από τον έξω κόσμο φορώντας μάσκα. Αλλά μια μέρα όλα άλλαξαν. Η χαρά και η λαχτάρα της Saundra Crockett για το μέλλον μετατράπηκαν σε τραγωδία, όταν ο τότε σύζυγος της άρχισε να την χτυπά.

Η Saundra είχε τόσο άσχημα τραύματα που το πρόσωπο της μολύνθηκε και η λοίμωξη άρχισε να το τρώει. Όταν τελικά πήγε στο νοσοκομείο, της είπαν ότι της έμεναν τρεις μέρες. Αλλά επιβίωσε και ήταν αρκετά δυνατή ώστε να σώσει τον εαυτό της και τα παιδιά της από τον πρώην σύζυγο της.

Και για 12 χρόνια κρατούσε τα τραύματα της κρυμμένα πίσω από μάσκα που φορούσε κάθε φορά που κυκλοφορούσε δημοσίως.

Μια μέρα γνώρισε την Deborah Alessi. H Deborah, η οποία παλιότερα ήταν και η ίδια θύμα κακοποίησης, είχε έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό μαζί με τον άντρα της, το Face Forward, με σκοπό να παρέχουν βοήθεια σε αδύναμες γυναίκες.

Στήριξαν πλήρως την Saundra και την βοήθησαν να σταθεί ξανά στα πόδια της. Της παρείχαν ψυχολογική θεραπεία και ο άντρας της Deborah, ο οποίος είναι χειρούργος, την εγχείρησε ώστε να μπορεί να ανοίγει ξανά το δεξί μάτι και το στόμα της για να φάει.

Σήμερα, η Saundra δεν έχει πρόβλημα να ζει χωρίς μάσκα. Η βοήθεια που έλαβε από τον οργανισμό ήταν εντελώς δωρεάν – με μία προϋπόθεση: να βοηθήσει και άλλες γυναίκες που ήταν σε παρόμοια κατάσταση.

«Αν μπορώ να μιλήσω σε ένα άτομο και να του δώσω την ελπίδα ότι αυτό δεν χρειάζεται να του συμβαίνει, νομίζω ότι αυτή είναι η δουλειά μου», είπε η Saundra.

Μάθετε περισσότερα για την ιστορία της Saundra εδώ:

Η Saundra είναι πολύ γενναία γυναίκα και είμαστε χαρούμενοι που τα πηγαίνει καλά πλέον.

Credit: newsner.com

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες