Με ποιο τρόπο πρέπει να κάνετε μπάνιο;

Μπορεί το μπάνιο που κάνετε καθημερινά να είναι μία τυπική διαδικασία για εσάς. Δοκιμάστε, όμως, τα παρακάτω 7 βήματα και συγκρίνετε τα αποτελέσματα.

Βουρτσίστε τα μαλλιά σας πρώτα
Το ξεμπέρδεμα πριν από το μπάνιο είναι το κλειδί, γιατί τα βρεγμένα μαλλιά είναι πιο αδύναμα και επιρρεπή στο σπάσιμο.

Ρίξτε άφθονο νερό στο κεφάλι σας
Μην βιαστείτε να χρησιμοποιήσετε το σαμπουάν. Ρίξτε άφθονο νερό στο κεφάλι σας, ώστε να χαλαρώσουν οι ρίζες των μαλλιών σας και οι πόροι του κεφαλιού, ώστε να δεχθούν πιο αποτελεσματικά το σαμπουάν.

Κάντε σωστή σαπουνάδα
Ένα καλό σαμπουάν χρειάζεται περίπου 1 λεπτό για να δράσει στο τριχωτό της κεφαλής. Ο σωστός τρόπος εφαρμογής είναι να απλώσετε το προϊόν σε όλο το μήκος των μαλλιών και έπειτα να ξεκινήσετε το απαλό μασάζ κινούμενοι μπρος πίσω, ποτέ κυκλικά. Μην τρίψετε ανάμεσα στα χέρια σας τις άκρες, και μην ξεχάσετε να περάσετε το σαμπουάν από τον αυχένα και τον λαιμό. Τέλος ξεπλύνετε με άφθονο νερό για να φύγει εντελώς το προϊόν.

Βάλτε γρήγορα μαλακτικό
Στραγγίξτε τα μαλλιά σας, ώστε να φύγει η πολλή ποσότητα νερού και πιάστε τα χαλαρά σε μια αλογοουρά χαμηλά, έτσι ώστε το μαλακτικό να πάει μόνο στις άκρες των μαλλιών. Το μαλακτικό χρειάζεται μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να δράσει.

Καθαρίστε το κορμί σας
Ξεπλύνετε καλά το κορμί σας από υπολείμματα σαπουνάδας και μαλακτικού των μαλλιών. Χρησιμοποιήστε καθαριστικό ενυδατικό σώματος χωρίς σαπούνι και κάντε μασάζ σε όλο το κορμί με ένα σφουγγάρι. Κάνετε καθημερινά απολέπιση.

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες