Πήγαν με μια Kάμερα σε μια Aπομονωμένη Περιοχή στη Γροιλανδία. Τι Κατέγραψαν; Απλά Τρομακτικό

Πρόκειται να παρακολουθήσετε μια συγκλονιστική στιγμή της δύναμης της φύσης, που κατεγράφη από τους κινηματογραφιστές Adam LeWinter και Jeff Orlowski στη Γροιλανδία. Το βίντεο που θα δείτε, είναι απόσπασμα από το βραβευμένο τους ντοκιμαντέρ, “Κυνηγώντας τον πάγο”, είναι ένα γεγονός που δικαιολογημένα περιγράφεται ως μοναδικό και ταυτόχρονα τρομακτικό.

Άρχισαν να βλέπουν κινητικότητα στον παγετώνα. Ήταν ένα σπάσιμο του παγετώνα με έναν τρόπο που ποτέ άλλοτε δεν έχει δει άνθρωπος. Οι κινηματογραφιστές περιέγραψαν το συμβάν, στο οποίο ο παγετώνας κατέρρευσε μέσα σε χρονικό διάστημα 75 λεπτών, υποχωρώντας ένα μίλι, ως “μαγικό, θαύμα της φύσης, τρομακτικό”.

Όση ώρα συμβαίνει αυτή η απίστευτη δραστηριότητα μπροστά στα μάτια σας, είναι δύσκολο να κατανοήσετε τι πραγματικά συμβαίνει. Θα ακούσετε την εκπληκτική σύγκριση που κάνουν στο τέλος του βίντεο, το οποίο μπορεί να γίνει αναλογία με την κατάρρευση μιας περιοχής
από πάγο, στο μέγεθος του Μανχάταν!

Στη συνέχεια συγκρίνουν το πόσο έχουν μετακινηθεί οι παγετώνες τα τελευταία 100 χρόνια, σε σχέση με τα τελευταία 10 χρόνια…Τρομακτική απόδειξη της κλιματικής αλλαγής στον πλανήτη μας. Παρακολουθήστε το συγκλονιστικό βίντεο, που αναμφίβολα θα πρέπει να μας ανησυχήσει για το μέλλον του πλανήτη μας.

Credit: sun-gazing.com

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες