Κ0ριτσάκι Ρίχνει Χρήματα Στο Καπέλο Ενός Μουσικού Του Δρόμου. Δεν Φανταζόταν Με Τίποτα Όμως ΑΥΤΟ Που Θα Ακολουθούσε…

Η ζωντανή μουσική είναι μια απίθανη εμπειρία, αλλά είναι ακόμα καλύτερα όταν πέφτουμε πάνω σε κάποιον ταλαντούχο μουσικό στον δρόμο.

Ένα κοριτσάκι αναγνώρισε αυτή την στιγμή μαγείας στην πραγματική ζωή και αποφάσισε να δώσει στον μπασίστα που έπαιζε μπροστά της μερικά χρήματα για την σκληρή δουλειά του και το απίστευτο ταλέντο του!

Δεν ήξερε όμως τι θα συνέβαινε στην συνέχεια…

Μόλις ρίχνει τα χρήματα στο καπέλο του μπασίστα, εμφανίζεται ένας τσελίστας από το κοινό και πηγαίνει κοντά του. Το κοριτσάκι κοιτάζει με ενθουσιασμό τους μουσικούς που έρχονται στην πλατεία για να παίξουν κι αυτοί μουσική.

Δεν είχε ιδέα ότι η κίνηση της θα είχε ως αποτέλεσμα να εμφανιστεί μια ολόκληρη ορχήστρα. Το χαμόγελο της απλώνεται στα πρόσωπα όλων των ανθρώπων που βρίσκονται στην πλατεία και η μουσική δυναμώνει όλο και περισσότερο!

Εμφανίζονται δεκάδες μουσικοί σε όλη την πλατεία και παίζουν μαζί με τον μπασίστα! Βγαίνει ακόμα και ένας μαέστρος και καθοδηγεί τους μουσικούς. Είναι ξεκάθαρο ότι αυτή η κίνηση ήταν σχεδιασμένη, αλλά όσοι βρίσκονταν εκεί δείχνουν σίγουρα έκπληκτοι!

Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει μόνο μια φορά στην ζωή και κανείς δεν ήθελε να το χάσει!

Πηγή: newsone.gr

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες