Κλέφτης την πέφτει σε Ανυπεράσπιστη Κοπέλα για να της Κλέψει το Κινητό. Δευτερόλεπτα Αργότερα; Το Μετανιώνει Πικρά!

Υπάρχει μια τεράστια παγκόσμια υπόγεια αγορά για κλεμμένα κινητά τηλέφωνα και το πιο καυτό μοντέλο με μεγάλη διαφορά είναι το iPhone. Το πιο συχνό κόλπο περιλαμβάνει την τακτική πιάσε και τρέξε. Έτσι τα τηλέφωνα των ανθρώπων αρπάζονται από τα χέρια τους μπροστά στα μάτια τους.

Αυτό το σύντομο βίντεο δείχνει έναν Ρώσο σε δράση, όταν πιάστηκε από κλειστό κύκλωμα κάμερας, να προσπαθεί να ληστέψει ένα ανυποψίαστο κορίτσι. Νόμιζε ότι είχε τον τέλειο στόχο αφού ήταν μόνη με το iPhone στα χέρια της στο σταθμό του μετρό. Περπάτησε σιγά σιγά κοντά της και στη συνέχεια άρπαξε το τηλέφωνό της από τα χέρια της.

Αντί να τρέχει γρήγορα, ο κλέφτης περπάτησε χωρίς καμία βιασύνη. Αυτό έδωσε στο κορίτσι την ευκαιρία να αντιδράσει και αποφάσισε να τον κυνηγήσει! Τον χτύπησε στην πλάτη με την τσάντα της και στο κεφάλι. Συνέχισε με κλοτσιές ανάμεσα στα πόδια και στο το κεφάλι του.

Ενώ ο κλέφτης σφάδαζε στο πάτωμα από τον πόνο, η κοπέλα πήρε το τηλέφωνό της και έφυγε.

Πολλοί σχολιαστές στο YouTube ισχυρίζονται ότι αυτό το βίντεο είναι ψεύτικο, άλλοι πάλι πιστεύουν ότι είναι απολύτως πραγματικό. Ένα πάντως είναι το σίγουρο…ο τύπος τις έφαγε για τα καλά!

Credit: Sun-gazing

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες