Θυμάστε την Ταινία Γκούνις που σημάδεψε τα Παιδικά μας Χρόνια; Δείτε ΠΩΣ είναι οι Πρωταγωνιστές, 30 Χρόνια Μετά!

Έχουν περάσει πάνω από 30 χρόνια που μια παρέα παιδιών έβαλε στόχο να ανακαλύψει τον κρυμμένο θησαυρό του πειρατή Μονόφθαλμου Γουίλι…

Η πολυαγαπημένη ταινία του 1984 θυμίζει μια παιδική έκδοση του Ιντιάνα Τζόουνς και οι ηθοποιοί είναι πλέον πάνω από 40 ετών! Κάναμε μια μικρή έρευνα για το πως είναι σήμερα και μερικοί θα σας κάνουν αναμφίβολα εντύπωση…

1. Τότε
Ο Sean Astin υποδυόταν το ντροπαλό και εσωστρεφές αγόρι, Mikey Walsh – και είχε κάνει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο σε αυτή τη ταινία!

Τώρα
Σίγουρα θα τον θυμάστε από την τριλογία Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, όπου υποδυόταν τον Σαμ. Κάνει φωνητικά για τον Ραφαέλ στα κινούμενα σχέδια Χελωνονιτζάκια και πλέον είναι παντρεμένος με τρία παιδιά.

2. Τότε
Ο Jeff Cohen υποδύθηκε τον πάντα πεινασμένο Chunk, που ήταν αδέξιος. Πάντα φορούσε ένα χαβανέζικο πουκάμισο και έψαχνε να φάει κάτι!

Τώρα
Ο Jeff Cohen δεν ασχολείται με την υποκριτική πλέον, ασκεί δικηγορία και προσφέρει νομικές συμβουλές στη Huffington Post και στο κανάλι CNBC.

Απίστευτο!

3. Τότε
Ο Corey Feldman ήταν ο εξυπνάκιας Mouth. Είχε παίξει και στις ταινίες Stand By Me, License to Drive και Friday the 13th: A New Beginning.

Τώρα
Αν και δεν ασχολείται σταθερά με την υποκριτική από τη δεκαετία του 1990, έχει κάνει το ριάλιτι σόου Two Coreys. Στο παρελθόν είχε προβλήματα με κατάχρηση ουσιών και αργότερα στη χρονιά θα ασχοληθεί με δύο άλλα κινηματογραφικά project.

4. Τότε
Ο Jonathan Ke Quan στην ουσία έχει εμφανιστεί σε κάθε μεγάλη ταινία της δεκαετίας του 1980 σε ρόλο εύστροφου παιδιού. Στην ταινία Γκούνις, ήταν ο ευφυής Data και εμφανίστηκε σε αρκετές ταινίες μέχρι το 2002.

Τώρα
Η τελευταία του ταινία ήταν το 2002 με τίτλο Second Time Around, και επίσης ήταν χορογράφος μάχης στις ταινίες X-Men και The One.

5. Τότε
Ο Josh Brolin ήταν ο μεγάλος αδερφός Brand Walsh και πήρε το ρόλο χάρη σε ένα θεατρικό στο λύκειο. Το 1986 πρωταγωνίστησε στη ταινία Thrashin’, αλλά πίστεψε ότι η υποκριτική του ήταν κακή και απείχε από τα δρώμενα για μια δεκαετία.

Τώρα
Έκτοτε έχει πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες ταινίες, όπως True Grit, No Country For Old Men, Milk, Men in Black 3 και Labor Day.

6. Τότε
Η Martha Plimpton υποδύθηκε την ανεξάρτητη και δυναμική Stephanie, και είχε κερδίσει και υποψηφιότητα για βραβείο νεαρής καλλιτέχνιδας.

Τώρα
Έχει κάνει εμφανίσεις στις σειρές Raising Hope, The Good Wife και έχει δύο βραβεία Tony για δουλειές της στο θέατρο.

7. Τότε
Η Kerri Green υποδυόταν την μαζορέτα στην ταινία και πρωταγωνίστησε στην ταινία Lucas το 1990, αλλά σταμάτησε να ασχολείται πολύ με την υποκριτική έκτοτε.

Τώρα
Έχει κάνει εμφανίσεις σε σειρές όπως Murder, She Wrote και ER, αλλά δεν πολυασχολείται με την υποκριτική. Έχει ιδρύσει δική της εταιρεία παραγωγής και το 2012 πρωταγωνίστησε στην ταινία Complacent.

Credit: diply.com

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες