Θα το λατρέψετε! Όταν ο μπαμπάς προσπαθεί να “συζητήσει” με τον μικρό αλλά τζαναμπέτη γιο του!

Τα μικρά παιδιά έχουν ταλέντο στο να λένε τα πιο ξεκαρδιστικά πράγματα. Οι καινούριες λέξεις που χρησιμοποιούν και ο τόνος της φωνής τους κάνουν ό,τι λένε να ακούγεται αστείο. Στο μεταξύ, τα μωρά που ακόμα μπαμπαλίζουν δεν είναι εύκολο να τα καταλάβουμε, κι όμως είναι ξεκαρδιστικό όταν προσπαθείς να μιλήσεις μαζί τους.

Το βίντεο που θα δείτε παρακάτω δείχνει έναν μπαμπά να συζητά σοβαρά με το μωράκι του. Ενώ ο μπαμπάς είναι έξω και απλώνει ρούχα, ο γιος του έρχεται και αρχίζει να του μιλάει πίσω από την μπαλκονόπορτα.

Καθώς το μωρό μιλάει, αρχίζει να δείχνει γύρω γύρω όλο το σπίτι και να εκφράζει τις σκέψεις του μπαμπαλίζοντας. Σε κάποια φάση, το μωρό δείχνει την μητέρα του που τραβάει βίντεο και ο μπαμπάς του λέει, «Ναι, είναι σκληρή εργοδότης και είναι καλό που το κατάλαβες τώρα.»

Μόλις το λέει αυτό, το μωρό παίρνει μια σοκαρισμένη έκφραση και γυρίζει και κοιτάζει την μητέρα του – είναι λες και κατάλαβε τι του είπε ο πατέρας του!

Στο βίντεο ο πατέρας συζητά με τον γιο του για πράγματα όπως η μετακόμιση και το πλύσιμο των ρούχων. Το μωρό δεν χάνει κουβέντα και περιμένει υπομονετικά για να απαντήσει. Το βίντεο είναι ξεκαρδιστικό και σίγουρα δεν θέλετε να το χάσετε!

Δεν είναι αξιολάτρευτοι;

Credit: inspiremore.com

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες