Η Χριστουγεννιάτικη Διαφήμιση που θα Αγγίξει τις Καρδιές σας: Αυτό είναι το Πραγματικό Νόημα των Γιορτών!


Τώρα που είμαστε βυθισμένοι στην περίοδο των Χριστουγέννων, βομβαρδιζόμαστε από διαφημίσεις και ωθούμαστε να αγοράσουμε. Τα κοσμηματοπωλεία ειδικά, παίζουν με τα συναισθήματά μας και μας ενθαρρύνουν να αγοράσουμε διαμάντια και κοσμήματα για να δείξουμε τους αγαπημένους μας πόσο πολύ τους αγαπάμε.

Στη διαφήμιση που ακολουθεί, ένα κοριτσάκι με τους συμμαθητές της, κοιτούν μέσα από το τηλεσκόπιό της στο φεγγάρι και καθώς περιτριγυρίζουν το βλέμμα τους, πέφτουν πάνω σε μια έκπληξη. Έναν ηλικιωμένο άντρα να κάθεται στο φεγγάρι έξω από το σπίτι του.

Κουνούσε το χέρι εμπρός και πίσω, σαν να ήθελε να χαιρετήσει το κοριτσάκι. Εκείνη συνέχισε την ημέρα της, αλλά το μυαλό της ήταν στον κύριο στο φεγγάρι. Όταν γύρισε από το σχολείο και πήρε το δείπνο της, είδε πάλι από το τηλεσκόπιο το νέο φίλο της που καθόταν μόνος σε ένα παγκάκι.

Περνούν οι μέρες και την βλέπουμε να απολαμβάνει την περίοδο των διακοπών με χορό και δώρα και ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό της. Ο κύριος στο φεγγάρι εξακολουθεί να κάθεται μόνος του, όμως στη συνέχεια συμβαίνει κάτι μαγικό… Φθάνουν μπροστά του αρκετά μπαλόνια που μεταφέρουν ένα μικρό πακέτο τυλιγμένο και προσγειώνεται στα πόδια του. Ένα μεγάλο χαμόγελο απλώνεται στο πρόσωπό του όταν ανοίγει το πακέτο και αντικρύζει ένα μικρό τηλεσκόπιο. Έτσι αρχίζει η επικοινωνία με το κοριτσάκι!

Ο ηλικιωμένος κύριος ήταν πολύ συγκινημένος…

Το μήνυμα της διαφήμισης είναι απλό…

«Δείξε την αγάπη σου αυτά τα Χριστούγεννα.!»

Και ο λόγος για τη συναισθηματική διαφήμιση;

Η διαφήμιση δημιουργήθηκε για την ευαισθητοποίηση και την υποστήριξη απέναντι στους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας που μπορεί να μην έχουν κανέναν.

Credit: Awm

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες