Η συγκλονιστική αντίδραση ενός κωφού βρέφους που ακούει για πρώτη φορά! [ΒΙΝΤΕΟ]

Συγκλονίζει ένα κωφό μωράκι που διακρίνεται στην κάμερα να ακούει για πρώτη φορά σε ηλικία μόλις επτά εβδομάδων.

Σε ένα εκπληκτικό βίντεο καταγράφηκε η απίστευτη αντίδραση ενός κωφού μωρού 7 εβδομάδων που ακούει ήχους για πρώτη φορά στη ζωή του.

Ο λόγος για τον Λάχλαν, που γεννήθηκε με σοβαρή βαρηκοΐα και στα δύο αυτιά. Στο μωράκι τοποθέτησαν σε ηλικία επτά εβδομάδων ένα ακουστικό βαρηκοΐας και μπόρεσε για πρώτη φορά να ακούσει ήχους.

Η χαρά του και οι αντιδράσεις του κατά τη στιγμή που του τοποθετούν το ακουστικό είναι δύσκολο να περιγραφούν, όπως και τα συναισθήματα γονιών του, που δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυα χαράς. Το μωράκι, μάλιστα, χάρισε και το πρώτο του χαμόγελο στη μητέρα του.

Το βίντεο τραβήχτηκε πριν από δύο χρόνια, αλλά δημοσιοποιήθηκε τον περασμένο μήνα από τους γονείς του, που θέλησαν να μοιραστούν την στιγμή προκειμένου να προτρέψουν κι άλλους γονείς να αντιμετωπίσουν παρόμοια προβλήματα.

«Ο όμορφος μικρός γιος μας είναι τώρα δύο χρονών και τα πάει εξαιρετικά καλά», επισημαίνουν, ενώ η μητέρα του ανέφερε σε συνέντευξή της στην «Daily Mail Australia» ότι o μικρούλης λατρεύει να ακούει μουσική.

Δείτε το βίντεο με την αντίδρασή του κωφού μωρού που ακούει για πρώτη φορά:

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες