ΦΡΙΚΗ: Η Σοκαριστική Στιγμή όπου ένας άντρας στην Τουρκία παραλίγο να Κρεμαστεί από Μόνος του!

Ένας Τούρκος διαμαρτυρητής παραλίγο να κρεμαστεί καθώς έβγαζε λόγο με μια θηλιά γύρω από τον λαιμό του. Στα πλάνα που καταγράφηκαν, ο άντρας με τα γυαλιά φαίνεται να διαβάζει ένα κείμενο κατά την διάρκεια της ομιλίας του. Το σχοινί με την θηλιά είναι δεμένο από ένα δέντρο της πλατείας, όπου το έχουν δέσει αρκετά χαλαρά ως μέρος του “σόου”.

Αλλά στο δεύτερο κλιπ του βίντεο, στο οποίο έχει δεμένα τα χέρια πίσω από την πλάτη του, φαίνεται να σπρώχνει το σκαμνί που πατούσε και να κρεμιέται από τον λαιμό! Ανήσυχοι αυτοί που παρακολουθούσαν την ομιλία έσπευσαν να τον βοηθήσουν, με έναν άντρα να τον σηκώνει από τη μέση και να προσπαθεί να τον βάλει να πατήσει ξανά στο σκαμνί. Άλλοι γρήγορα προσπάθησαν να κόψουν το σχοινί. Κάποιος στο βάθος τραβούσε φωτογραφίες, ενώ ένας, καθ’ όλη τη διάρκεια της διάσωσης, ήταν με το τσιγάρο στο στόμα.

Αφού κατάφεραν να τον κατεβάσουν σώο, ο άντρας κάθεται σκυφτός για να αναρρώσει, ενώ ξεροβήχει.

Αρκετοί στο διαδίκτυο, παρά το τραγικό συμβάν, βρήκαν αυτόν τον άντρα με το τσιγάρο αρκετά διασκεδαστικό, με έναν να σχολιάζει σαρκαστικά: “Ευτυχώς δεν του έπεσε το τσιγάρο του.” Μερικοί όμως πιστεύουν πως όλα ήταν ένα κόλπο για να κάνουν πιο δραματική την διαμαρτυρία τους.

Credits: Daily Mail

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες