Η Σοκαριστική στιγμή που ένα Αυτοκίνητο τρακάρει με Φορτηγό και οι 3 Επιβάτες του Εκσφενδονίζονται στον Αέρα

Τρεις επιβάτες αυτοκινήτου σώθηκαν από θαύμα σε ένα από τα πιο σοκαριστικά ατυχήματα που έχουμε δει. Οι τρεις τους πετάχτηκαν από το παρμπρίζ προς την κάμερα, κοντά στην πόλη Volosovo της Ρωσίας. Ο 20χρονος οδηγός, ο οποίος έμεινε μέσα, δεν ήταν τόσο τυχερός και πέθανε στον δρόμο για το νοσοκομείο.

Το τρομακτικό ατύχημα φαίνεται να προκλήθηκε όταν ο οδηγός, Leonid Mukhin, προσπάθησε να κάνει προσπέραση σε έναν δρόμο υψηλής ταχύτητας. Δεν μπόρεσε να φρενάρει και τον χτύπησε ένα φορτηγό που περνούσε από την άλλη πλευρά του δρόμου. Το Lada του συνθλίφτηκε κατά την σύγκρουση.

Τρεις από τους επιβαίνοντες, οι οποίοι μάλλον δεν φορούσαν ζώνες ασφαλείας, πετάχτηκαν στον αέρα και σκορπίστηκαν στον δρόμο.
Το βίντεο του ατυχήματος δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο από τον Vasiliy Turchinyak και δείχνει τον οδηγό του μαύρου Lada να μην υπολογίζει καλά την προσπέραση.

O oδηγός του οχήματος με την κάμερα φωνάζει: “Αυτό ήταν! Γαμ*το!”

Και η γυναίκα δίπλα του λέει: “Θα καλέσω ασθενοφόρο! Που είμαστε;” πριν κοπεί το βίντεο. Το ατύχημα συνέβη στις 6 Αυγούστου γύρω στις 4 το απόγευμα. Στο Lada επέβαιναν, σύμφωνα με το Life.ru, ο 20χρονος Leonid Mukhin, ο οποίος οδηγούσε, η 21χρονη Anastasia Gerasimova, ο 26χρονος Dmitry Chapov και η 19χρονη Anatoly Merkulov. Το επώνυμο του οδηγού του φορτηγού είναι Shabanov.

Τουλάχιστον ένας από τους επιβαίνοντες έχει σοβαρά τραύματα και μεταφέρθηκε στην εντατική. Η 21χρονη γυναίκα φέρεται να έσπασε το πόδι και το χέρι της. Η κατάσταση του 49χρονου οδηγού είναι “ικανοποιητική”, σύμφωνα με το 47news.ru. Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι διεξάγει έρευνα.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Credit: dailymail.co.uk

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες