Η σειρά “Outlander” υπόσχεται να σας ταξιδέψει σε άλλες εποχές!

Η νέα και πολλά υποσχόμενη σειρά του Starz, Outlander, (Spartacus, Da Vinci’s Demons), προσφέρει στο κοινό της ένα μοναδικό συνονθύλευμα μοναδικών τοπίων, παραστατικής αφήγησης και ιστορίας. Η σειρά, η οποία ειναι βασισμένη σε βιβλίο της Diana Gabaldon, διαδραματίζεται στα Highlands της Σκωτίας του 20ου και του 18ου αιώνα.

Η Claire, νοσοκόμα κατα τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο, μετά τη λήξη του πολέμου κατεύθυνεται μαζί με το συζυγό της, ο οποίος είναι ιστορικός, στο Ινβερνές της Σκωτίας, για το ταξίδι του μελητός τους. Εκεί, εξερευνώντας μέρη ιστορικής σημασίας, μυστηριωδώς η Claire εξαφανίζεται και καταλήγει σε μια άγνωστη για την ίδια εποχή.

Καθώς έρχεται αντιμέτωπη με πρόσωπα, εχθρικά και φιλικά, συνειδητοποιεί ότι βρίσκεται στη Σκωτία του 1743. Έτσι αποφασίζει να βρει το δρόμο της επιστροφής, πίσω στη δική της εποχή. Πίσω, στον πολυαγαπημένο της σύζυγο, τον οποίο είχε “χάσει” τα 5 έτη του καταστροφικού Β’ Παγκοσμίου πολέμου.

Καθώς η σειρά εξελίσσεται, ο θεατής είναι σε θέση να αντικρίσει τις συνθήκες ζωής, τις συνήθειες των ανθρώπων, το απερίγραπτο κλίμα της εποχής, καθώς και να έρθει σ’ επαφή με τα ιστορικά της δρώμενα. Άκρως ρεαλιστική, αναπαριστά με λεπτομέρεια τη ζωή του τότε.

Πανέμορφα τοπία, εξαιρετική αφήγηση και ερμηνείες, όλα δένουν και προσδίδουν ένα εξαίρετο κλίμα που συνεπαίρνει τον θεατή.

Μη τη χάσετε!

[via]

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες