Η Πόλη αρνήθηκε να Γκρεμίσει αυτό το παλιό Σχολείο. Μόλις δείτε σε ΤΙ το μεταμόρφωσε θα Εκπλαγείτε!

Οι άστεγοι στις Ηνωμένες Πολιτείες.. ..ένα φαινόμενο που συνεχώς εξαπλώνεται. Όποιος έχει δει αυτούς τους ανθρώπους να περιφέρονται και να κοιμούνται στους δρόμους σίγουρα θα τους πόνεσε η καρδία τους. Οι πιο τραγικές φιγούρες όλων είναι τα άτομα που πάσχουν από ψυχικές ασθένειες. Ευτυχώς, ορισμένα κράτη θέλουν να κάνουν μια αλλαγή, όπως η πόλη της Φιλαδέλφειας, η οποία πρόσφατα αποκάλυψε ότι θα μετατρέψει ένα παλιό σχολείο σε διαμερίσματα για 12 άστεγους. Η μονάδα αυτή θα δημιουργήσει επίσης, 37 σπίτια για ηλικιωμένους.

Αυτό το σχολείο, που δεν χρησιμοποιούταν για 40 χρόνια, αντί να κατεδαφιστεί, θα είναι η νέα τους κατοικία. Η όμορφη αυτή ιδέα θα υλοποιηθεί από τις τοπικές αρχές της Φιλαδέλφεια και τον οργανισμό «Βοηθήστε τις ΗΠΑ», ο οποίος έχει διαθέσει αρκετά χρήματα και στο παρελθόν για παρόμοια πρότζεκτ.

Ο υπεύθυνος του οργανισμού αναφέρει: «Εδώ θα είναι ασφαλείς, χαρούμενοι, περήφανοι για το πού ζουν και θα νοιάζονται ο ένας για τον άλλον. Αυτό μας κάνει και εμάς ευτυχείς και υπερήφανους. Μερικά διαμερίσματα είναι για τους ηλικιωμένους, 55 και πάνω και άλλα είναι για τους άστεγους με ψυχικές ασθένειες ή αναπηρίες. Έχουμε σπίτια για τους ανθρώπους με τον ιό HIV και τα θύματα της ενδοοικογενειακής βίας. Αυτό που κάνουμε είναι το σωστό!»

Πέρα από τη στέγη, ο οργανισμός σχεδιάζει να παρέχει μια ολόκληρη σειρά από υπηρεσίες σε αυτούς τους ταλαιπωρημένους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων των παροχών υγειονομικής περίθαλψης, την παροχή συμβουλών, την απασχόληση και προγράμματα για τη νεολαία. Το έργο προβλέπεται να ολοκληρωθεί το πρώτο εξάμηνο του 2017.

Μπράβο στην πόλη της Φιλαδέλφεια, σίγουρα κάνει τη διαφορά!

Credit: Shareably

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες