Όταν βρήκαν αυτά τα άλογα έπαθαν ΣΟΚ! Ήταν με διαφορά η πιο ακραία περίπτωση παραμέλησης αλόγων που είχαν δει μέχρι τώρα!

Οι εργαζόμενοι της διάσωσης ζώων στο Woodbine,στο Maryland, έκαναν μια συγκλονιστική ανακάλυψη κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης επίσκεψης τους σε ένα σταύλο: είχαν παραμεληθεί άλογα που ζούσαν σε άθλιες συνθήκες.

Σύμφωνα με το HLN, οι αρχές επισκέφθηκαν το σταύλο μετά από έναν καλό Σαμαρείτη ο οποίος κάλεσε και ενημέρωσε την τοπική ανθρωπιστική κοινωνία σχετικά με την κατάσταση των περιστεριών κατοικίδιων στην ιδιοκτησία. Εκεί, οι εργαζόμενοι διάσωσης βρήκαν δύο άλογα σε ένα στασίδι γεμάτα με κοπριά και τα μετέφεραν στη Days End Farm  διάσωσης αλόγων για αποκατάσταση. Δυστυχώς, ένα τρίτο άλογο υποβλήθηκε σε ευθανασία.

Η Days End Farm είπε σε ένα δελτίο τύπου ότι ”αυτές είναι οι χειρότερες, και οι πιο αλόγων που η οργάνωση έχει δει ποτέ.” Οι Αρχές πιστεύουν ότι τα άλογα ζούσαν σε δυσμενείς συνθήκες για περισσότερα από 15 χρόνια.

Η μη κερδοσκοπική ομάδα διάσωσης, δήλωσε ότι η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, και οι ιδιοκτήτες των αλόγων θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τις κατηγορίες των ζώων σκληρότατα.

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες