Ηλιακή έκλειψη στην Παρθένο: Σήμερα ετοιμαζόμαστε ΟΛΟΙ για μια Τεράστια Ενεργειακή Αλλαγή!

Ετοιμαστείτε για μια μεγάλη ενεργειακή αλλαγή! Την 1η Σεπτεμβρίου η έκλειψη του ηλίου θα συμπέσει με το νέο φεγγάρι. Τα αποτελέσματα αυτού του γεγονότος θα τα νιώσει όλος ο κόσμος. Και αυτό γιατί και οι εκλείψεις ήλιων αλλά και οι νέες σελήνες σηματοδοτούν το κλείσιμο ενός ενεργειακού κύκλου και το ξεκίνημα ενός άλλου.
.
Η συγκεκριμένη έκλειψη θα προκαλέσει περισσότερες αλλαγές από ότι συνήθως, επειδή πέφτει στην Παρθένο ενώ ο Ερμής αυτή την στιγμή είναι ανάδρομος στην Παρθένο. Όταν οι πλανήτες είναι ανάδρομοι φαίνονται να κινούνται προς τα πίσω στον ουρανό, πολλά πράγματα μοιάζουν να πηγαίνουν πίσω και στην ζωή μας.

Μαζί με τις αλλαγές στην σεληνιακή και την ηλιακή ενέργεια καταλαβαίνουμε ότι μας περιμένουν μεγάλες αλλαγές! Η σεληνιακή έκλειψη της 1ης Σεπτεμβρίου θα είναι δακτυλιοειδής, δηλαδή το φεγγάρι θα κάνει τον ήλιο να μοιάζει με δακτύλιο καθώς περνάει ανάμεσα από εκείνον και την Γη.

Οι ηλιακές εκλείψεις συμβαίνουν όταν το φεγγάρι είναι στην φάση της νέας σελήνης και ευθυγραμμίζεται με τον Ήλιο και την Γη, το οποίο ονομάζεται συζυγία. Αν και οι περισσότεροι δεν θα μπορέσουμε να το δούμε με τα μάτια μας, σίγουρα θα νιώσουμε την επίδραση του. Το αν θα μας επηρεάσει λίγο ή πολύ θα δείξει.

Ακόμα κι έτσι, υπάρχουν μερικοί πολύ σημαντικοί τρόποι με τους οποίους η έκλειψη της νέας σελήνης στη Παρθένο μπορεί να μας επηρεάσει:

Κάποιοι θα γίνουν πολύ πιο αναλυτικοί και θα επικεντρωθούν περισσότερο στις λεπτομέρειες, σε σημείο που να μοιάζει με εμμονή. Θα είναι πολύ εύκολο να παρασυρθούν και να κολλήσουν όταν σκέφτονται υπερβολικά. Αυτό μπορεί να καταλήξει σε νευρικό κλονισμό αν δεν αντιμετωπιστεί σχετικά σύντομα.

Αν ξαφνικά καταλάβετε ότι είστε αγχωμένοι με κάτι φαινομενικά μικρό, με ασήμαντες λεπτομέρειες, κάντε ό,τι μπορείτε για να το ξεπεράσετε. Το μυστικό είναι να προχωρήσετε, γιατί στο τέλος θα αγχώνεστε για το τίποτα. Κάποιοι θα νιώσουν ανασφαλείς, μπερδεμένοι ή πιο αδύναμοι από ποτέ. Είναι καλύτερο να σταματήσετε και να χαλαρώσετε.

Κάντε ένα βήμα πίσω όταν παρατηρήσετε ότι απογοητεύεστε και επικεντρωθείτε στο να αλλάξετε αυτό που κάνετε. Μπορείτε να δοκιμάσετε κάτι καινούριο για να διώξετε αυτά τα αρνητικά συναισθήματα, αντί να τα ενισχύσετε. Κάποιοι θα είναι συναισθηματικά ευαίσθητοι και πιο ευέξαπτοι από ότι συνήθως. Θα θυμώνουν πιο εύκολα.

Επίσης, μετά από καβγάδες θα είναι ανελέητοι και κακόβουλοι. Αν πιστεύετε ότι έχετε θέματα με τον θυμό σας, τότε είναι καλύτερο να είστε πιο προσεκτικοί το επόμενο διάστημα και να ελέγχετε τα λόγια και τις πράξεις σας. Αποφύγετε την ριψοκίνδυνη συμπεριφορά και τον αρνητισμό και δουλέψτε σκληρά.

Κάντε σωματικές εργασίες, γυμναστική ή ασχοληθείτε με κάτι εντατικά για να αλλάξετε την διάθεση σας. Κάποιοι θα χρειαστούν διακοπές και χαλάρωση. Αυτό το διάλειμμα θα είναι μια ευπρόσδεκτη αλλαγή. Αντί να πηγαίνετε συνεχώς από το ένα κομμάτι στο άλλο και να είστε απασχολημένοι με ένα σωρό πράγματα, κάντε λίγο πίσω και επιλέξτε την χαλάρωση από την δουλειά. Σας αξίζει!

Κάποιοι θα αρχίσουν να σκέφτονται θετικά και θα μάθουν να βλέπουν τον κόσμο γύρω τους πολύ διαφορετικά, με περισσότερο νόημα και φως. Θα βρουν νέο σκοπό στην ζωή ή θα ανανεώσουν την ελπίδα τους. Τα θετικά κύματα θα εξαπλώνονται φυσικά στους άλλους γύρω τους. Βλέποντας την επιρροή τους στους άλλους, θα μπουν αυτομάτως σε μια ευτυχισμένη φάση της ζωής τους.

Προσπαθήστε να γίνεται ένα με το σύμπαν και δεχτείτε αυτήν την αλλαγή… Πηγαίνετε με το ρεύμα και θα γίνετε ένας καλύτερος άνθρωπος.

Credit: sun-gazing.com

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες