14 Επτασφράγιστα Μυστικά για την Πολύτεκνη Οικογένεια, Πιτ-Τζολί, που Κανείς Δεν Γνωρίζει!

Ο Μπράντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ. Συχνά αναφέρονται σε αυτούς ως το ζεύγος Μπραντζελίνα, φαίνεται ότι είναι ένα δυναμικό και πολύ στοργικό ζευγάρι. Έχουν από κοινού συνολικά έξι παιδιά, τρία βιολογικά, και τρία που έχουν υιοθετήσει. Υπάρχουν πολλά πράγματα που δε γνωρίζατε για τα αξιαγάπητα παιδιά τους, και σας παρουσιάζουμε όλες τις λεπτομέρειες.

Έχοντας έξι παιδιά, η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντι Πιτ σίγουρα έχουν πάντα τα χέρια τους πάντα γεμάτα. Αλλά πόσα πραγματικά γνωρίζουμε για την πολύτεκνη οικογένεια του διάσημου ζεύγους;

1. Η Αντζελίνα Τζολί ήταν παντρεμένη με τον Μπίλι Μπομπ Θόρτον, όταν υιοθέτησε μόνη της τον Μάντοξ Σίβαν από την Καμπότζη το 2002. Το ζευγάρι χώρισε τρεις μήνες μετά την υιοθεσία, και τον μεγάλωσε μόνη της.

2. Ο Μάντοξ φέτος γίνεται 15 ετών. Έζησε μερικές σημαντικές στιγμές τα τελευταία χρόνια. Συνόδεψε τη μητέρα του στο γάμο της με τον Μπραντ Πιτ, και ήταν βοηθός παραγωγής στην ταινία By the Sea.

3. Η Αντζελίνα υιοθέτησε την Ζαχάρα Μάρλεϋ από την Αιθιοπία το 2005. Μετά την υιοθεσία της, η βιολογική μητέρα της Ζαχάρα δήλωσε στα μέσα ενημέρως ότι η κόρη της είναι πολύ τυχερή που την υιοθέτησε η Τζολί.

4. Όταν έγινε η υιοθεσία της Ζαχάρα, υπήρχαν φήμες ότι η Αντζελίνα και ο Μπραντ είχαν σχέση για σύντομο χρονικό διάστημα. Παρ’ όλα αυτά ο ηθοποιός ταξίδεψε μαζί με την Αντζελίνα στην Αιθιοπία για να υιοθετήσει τη Ζαχάρα. Το 2006, η Αντζελίνα υπέβαλλε αίτηση για να αλλάξει το επίθετο των παιδιών της από Τζολί, σε Τζολί-Πιτ. Ο Μπραντ τελικά υιοθέτησε επίσημα και τον Μάντοξ και τη Ζαχάρα.

5. Η Ζαχάρα πλέον είναι 11 ετών και έδωσε τη φωνή της σε ένα πάντα στη ταινία κινουμένων σχεδίων Kung Fu Panda 3.

6. Ο Μπραντ και η Αντζελίνα υποδέχτηκαν στον κόσμο το πρώτο τους βιολογικό παιδί, την Σάιλο Νουβέλ το 2006. Γεννήθηκε στη Ναμίμπια για να αποφύγουν τη φρενίτιδα των μέσων μαζικής ενημέρωσης, που τους ακολουθούσαν παντού. Οι πρώτες φωτογραφίες της Σάιλο πωλήθηκαν στα περιοδικά People και Hello! για 7.6 εκατομμύρια δολάρια. Το ζευγάρι έκανε δωρεά όλα τα χρήματα στη UNICEF.

7. Η Σάιλο τώρα είναι εννιά ετών, και έδωσε και αυτή τη φωνή της σε ένα πάντα στη ταινία Kung Fu Panda 3.

8. Η Σάιλο ήταν πρόσφατα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, εξαιτίας της αγορίστικης εμφάνισής της. Υπήρχαν φήμες ότι είναι διαφυλική, όταν η Αντζελίνα είχε δηλώσει στο περιοδικό Vanity Fair, ότι η Σάιλο “ήθελε να είναι αγόρι”, και επέμενε να τη φωνάζουν “Τζον”.

9. Η Αντζελίνα υιοθέτησε τον τρίχρονο Παξ Θίεν από το Βιετνάμ το 2007. Η βιολογική του μητέρα τον είχε εγκαταλείψει μετά τη γέννησή του.

10. Η Αντζελίνα υιοθέτησε τον Παξ μόνη της, καθώς δεν ήταν νόμιμα παντρεμένη με τον Μπραντ, και η νομοθεσία του Βιετνάμ δεν επιτρέπει σε μη παντρεμένα ζευγάρια να υιοθετήσουν από κοινού. Στη συνέχεια, έκανε αίτηση σε δικαστήριο να αλλάξει το επίθετο του Παξ σε Τζολί-Πιτ, και ο Μπραντ υιοθέτησε αργότερα επίσημα τον μικρό Παξ.

11. Η Αντζελίνα επιβεβαίωσε ότι με τον Μπραντ περίμεναν δίδυμα το 2008. Ο Νοξ Λέον και η Βίβιαν Μάρσελιν γεννήθηκαν στη Νίκαια της Γαλλίας, μερικούς μήνες αργότερα.

12. Οι αποκλειστικές φωτογραφίες των διδύμων πωλήθηκαν στα περιοδικά People και Hello! για 14 εκατομμύρια δολάρια, κάνοντας τις πιο ακριβές φωτογραφίες μωρών που έχουν πωληθεί ποτέ. Όλα τα χρήματα δόθηκαν ως δωρεά στο ίδρυμα Τζολί-Πιτ.

13. Τα δίδυμα τώρα είναι σχεδόν εννιά ετών. Είναι ντροπαλά και δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον μέχρι στιγμής να κυνηγήσουν μια καριέρα στο Χόλιγουντ, όπως και τα άλλα παιδιά του ζεύγους.

14. Η Αντζελίνα και ο Μπραντ τελικά παντρεύτηκαν το 2014. Το νυφικό φόρεμα της Τζολί είχε ζωγραφιές από όλα τα παιδιά της.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας, αν αγαπάτε το ζεύγος Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ!

Credit: diply.com

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες