Είχε υποψίες ότι η Γυναίκα του τον Απατάει και την Παρακολούθησε με Drone. Αυτό που Αντίκρισε τον έκανε να Παγώσει!

Ένας δημοφιλής YouTuber έλαβε μια τηλεφωνική πληροφορία ότι κάτι συνέβαινε με την επί 18 χρόνια γυναίκα του. Τότε άρχισε να το ερευνά ακολουθώντας την με το αυτοκίνητο του για να δει τι έκανε πίσω από την πλάτη του.

“Είχα προσπαθήσει να την ακολουθήσω κανά δυο φορές και πιο πριν, αλλά και τις δύο φορές γύρισε στην δουλειά, γι’αυτό δεν είμαι σίγουρος αν το κατάλαβε ή αν ήμουν απλά άτυχος”, είπε ο YAOG στο βίντεο.

Έτσι, αποφάσισε να την ακολουθήσει χρησιμοποιώντας την κάμερα στο drone του και τότε ανακάλυψε ότι η γυναίκα του τον απατούσε. “Χρησιμοποίησα το drone και έπιασε”, έγραψε για την δημοφιλή συσκευή που έπιασε την γυναίκα του στα πράσα.

“Χρησιμοποίησα το drone για να πιάσω την γυναίκα μου η οποία συνάντησε έναν τύπο”, γράφει στην περιγραφή του βίντεο. “ Την καλούσαν να πάει νωρίς στην δουλειά τις τελευταίες δύο εβδομάδες και μετά με πήρε κάποιος να μου πει ότι κάτι συνέβαινε.”

Στο βίντεο ο YAOG αφηγείται καθώς κοιτάζει την γυναίκα του να πηγαίνει στην δουλειά. Ενώ εκείνη περιμένει στην γωνία να ανάψει το φανάρι, εκείνος γίνεται πολύ συναισθηματικός γι’αυτό που πρόκειται να ανακαλύψει.

“Εδώ βγάζει τα μαλλιά της έξω”, ακούγεται να λέει από πίσω. “Τέλεια, φτιάξου για τον τύπο με τον οποίο θα απατήσεις τον άντρα σου.”

O YAOG κατάλαβε από την διαδρομή που ακολουθούσε η γυναίκα του ότι τον απατούσε. Τότε, η γυναίκα σταμάτησε στο πάρκινγκ και περίμενε ένα μαύρο SUV να σταματήσει δίπλα της.

Όταν σταμάτησε, έσκυψε και φίλησε τον οδηγό.

Ο YouTuber άρχισε να φωνάζει θυμωμένος και πληγωμένος καθώς έβλεπε την γυναίκα του με κάποιον άλλο. “Αυτό ήταν! 18 χρόνια, πάνε! 18 χρόνια! 18 χρόνια και τα πετάς έτσι. Είχαμε έναν καλό γάμο, νόμιζα ότι ήταν ένας αρκετά καλός γάμος. Προφανώς όχι. 18 χρόνια. Ε, λοιπόν, γ******!”, φωνάζει και ακούγεται να πετάει αντικείμενα.

Δείτε την σοκαριστική στιγμή στο βίντεο που ακολουθεί:

Οι σκέψεις σας;

Credit: nx2.com

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες