Είδαν έναν Καρχαρία στα ρηχά και νόμιζαν ότι μπλέχτηκε σε δίχτυα. Όταν όμως τον πλησίασαν, έπαθαν το ΣΟΚ της Ζωής τους!

Στις 27 Μαΐου, ο Dale Pearson είδε κάτι που έμοιαζε με σφυροκέφαλο κοντά στο σπίτι του στην Θάλασσα Κορτέζ στο Μεξικό. Πήγε να το δει από κοντά με έναν φίλο, τον Eric Mack, γιατί νόμιζαν ότι ο καρχαρίας είχε κολλήσει σε δίχτυα.

Όταν πλησίασαν αρκετά κοντά, συνειδητοποίησαν ότι δεν ήταν σφυροκέφαλος, αλλά λευκός καρχαρίας. Μόλις κατάλαβαν ότι δεν ήταν πιασμένος σε δίχτυα, είδαν ότι είχε μια πληγή στην πλάτη του. Υπέθεσαν ότι τον είχε χτυπήσει προπέλα, αλλά φαινόταν να είναι καλά. Επίσης, έφυγε από τα ρηχά νερά αρκετές φορές και επέστρεψε. Σκέφτηκαν ότι έτρωγε σαλάχια.

Το Επιστημονικό Ινστιτούτο Προστασίας της Θαλάσσιας Ζωής κοινοποίησε το παρακάτω βίντεο με το εξής σχόλια: «Μας ανησυχούν πάντα οι λευκοί καρχαρίες της Γουαδελούπης κατά την περίοδο αναπαραγωγής. Οι θηλυκές κυκλοφορούν και στην Θάλασσα Κορτέζ και στον Ειρηνικό από την πλευρά του Baja.

Η Θάλασσα Κορτέζ είναι γεμάτη δίχτυα. Συνήθως οι καρχαρίες τα σκίζουν, αλλά μερικές φορές μπλέκονται και πεθαίνουν. Συμφωνούμε με αυτόν που τράβηξε το βίντεο ότι οι πληγές από την προπέλα δεν θα σκοτώσουν τον καρχαρία… είναι πολύ σκληρός και έχει απίθανη ικανότητα επούλωσης.»

Ρίξτε μια ματιά στο βίντεο:

Δείτε ολόκληρο το βίντεο εδώ:

Credit: davidwolfe.com

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες