Δείτε ΤΙ πραγματικά συμβαίνει όταν ένα Τεράστιο Φορτηγό Πλοίο πέφτει στο Νερό για Πρώτη Φορά και θα Πάθετε Πλάκα!

Στις 31 Οκτωβρίου 2015 το πρώτο φορτηγό πλοίο που λειτουργούσε μόνο με υγροποιημένο φυσικό αέριο μπήκε στο νερό για πρώτη φορά. Αυτό ήταν ένα μεγάλο κατόρθωμα και υπήρχαν και πολλοί φωτογράφοι για να καταγράψουν την στιγμή αυτή.

Το πλοίο κατασκευάστηκε στην Ολλανδία για τους ιδιοκτήτες τους, JT Cement, λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Από τότε, πήρε το όνομα M.V. Greenland ή The Greenland για συντομία.

Μετά από δοκιμές και εξετάσεις, το πλοίο ήταν έτοιμο για να φύγει από το Delfzijl της Ολλανδίας. Πήγαινε στο πρώτο του εμπορικό ταξίδι το Rostock της Γερμανίας, όπου θα έπαιρνε το πρώτο του φορτίο με τσιμέντο.

Αφού είναι το πρώτο πλοίο του είδους του, έχει και εντελώς ξεχωριστό σχεδιασμό. Έχει αυτόματο σύστημα για να φορτώνει και να ξεφορτώνει το τσιμέντο, το οποίο χρησιμοποιεί συμπιεσμένο αέρα. Το σύστημά του είναι τόσο συμπαγές που δεν σηκώνει καθόλου σκόνη στο φόρτωμα και στο ξεφόρτωμα.

Έτσι, όλοι περίμεναν με ανυπομονησία την πρώτη του δημόσια εμφάνιση. Δεν νομίζουμε όμως να περίμεναν ΑΥΤΟ που συνέβη.

Το φορτηγό πλοίο είναι ήδη συνδεδεμένο με ρυμούλκα, τα οποία προσπαθούν να το σταθεροποιήσουν μετά την είσοδό του στο νερό. Μέσα σε λίγες στιγμές, το πλοίο έχει πέσει μέσα στην θάλασσα και αρχίζει να κινείται.

Βλέπουμε με κομμένη την ανάσα το πλοίο να μπαίνει στο νερό σε μία πολύ επικίνδυνη γωνία και να σηκώνει μεγάλα κύματα και προς τις δύο πλευρές του ποταμού.

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο:

Πώς σας φάνηκε;

Credit: tiphero.com

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες