Γιατί ΑΥΤΕΣ οι πασίγνωστες Εταιρίες εξαφανίζουν κάποια γράμματα από το Λογότυπό τους; Δεν πάει το Μυαλό σας!

Τα γράμματα Α,Β και Ο εξαφανίζονται από τα λογότυπα και τις ταμπέλες των μεγαλύτερων εταιριών στον κόσμο, αλλά ο λόγος δεν έχει να κάνει με βανδαλισμό. Αυτή η συγκεκριμένη καμπάνια σκοπό έχει να δείξει τη σημασία του να γίνουμε δότες αίματος.

Η οργάνωση NHS Blood and Transplant and PR agency Engine Group, έχει ξεκινήσει αυτή την καμπάνια, ζητώντας από εταιρίες να ρίξουν αυτά τα συγκεκριμένα γράμματα από τα λογότυπά τους.

Η καμπάνια σκοπό έχει να ενημερώσει το κοινό για την μείωση 30% στους αιμοδότες την τελευταία δεκαετία και να ενθαρρύνει τον κόσμο να γίνουν και αυτοί εθελοντές αιμοδότες.

Ένας μεγάλος αριθμός εταιριών ήδη έχει πάρει μέρος στην καμπάνια αυτή.

Εταιρίες όπως η Google, η Microsoft, η Santander, η Tesco και ακόμα πόλεις όπως το Amsterdam και το Toronto έχουν αφαιρέσει τα γράμματα A, B και O από τα λογότυπα και τις ταμπέλες τους για να ενημερώσουν γι’αυτό τον σημαντικό σκοπό.

Η καμπάνια είχε μεγάλη επιτυχία: μέσα σε 10 μόλις μέρες, γράφτηκαν ήδη 30,000 νέοι αιμοδότες.

Κάθε δύο δευτερόλεπτα υπάρχει κάποιος στον κόσμο που χρειάζεται μετάγγιση αίματος για να σωθεί η ζωή του. Ελπίζουμε και εσείς να σκεφτείτε την πιθανότητα να γίνετε εθελοντές αιμοδότες. 

Credit: brightside.me

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες