Αυτή η έξυπνη κουβέρτα Πρώτων Βοηθειών σώζει κυριολεκτικά ζωές

Ο καθένας θα πρέπει να γνωρίζει τις βασικές πρώτες βοήθειες, αλλά λίγοι άνθρωποι μπορούν να το κάνουν πραγματικά. Βέβαιοι όλοι έχουμε δει ανθρώπους να γυρίζουν πίσω στην ζωή σε ταινίες, αλλά ξέρετε πραγματικά τι να κάνετε στην πραγματική ζωή;

Λοιπόν, αν και αυτή η  Κουβέρτα Πρώτων Βοηθειών δεν θα αντισταθμίσει την κατάλληλη εκπαίδευση για τις Πρώτες Βοήθειες, θα μπορούσε ωστόσο να βοηθήσει να σωθεί η ζωή κάποιου.

Σχεδιασμένη από το Πανεπιστήμιο Zhejiang στην Κίνα, η κουβέρτα, που κέρδισε το βραβείο Red Dot για την προκαταρκτική μελέτη το 2014, έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθήσει σε περιπτώσεις πνιγμού.

Από το πώς να ξεμπλοκάρει αεραγωγούς μέχρι και να ελέγχει την κυκλοφορία για να διαχειριστεί σωστά η καρδιοπνευμονική ανάνηψη (CPR).   Είναι γεμάτη χρήσιμες πληροφορίες που και ένα άτομο χωρίς τη γνώση των πρώτων βοηθειών μπορεί να τις ακολουθήσει.

Οι οδηγίες είναι καθαρά τυπωμένες μαζί με απλά διαγράμματα για να σας βοηθήσει να παρέχετε βασική βοήθεια σε κάποιον που έχει ανάγκη, μέχρι να φτάσει η ιατρική βοήθεια.

Περισσότερες πληροφορίες: Ippinka Red Dot Award

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες