Απίστευτο! Δείτε τι συμβαίνει στις χώρες που νομιμοποιούνται τα ναρκωτικά!

Την απάντηση στην ερώτηση “Γιατί τα ναρκωτικά δεν είναι νόμιμα” προσπαθεί να βρει -με αρκετά έξυπνο τρόπο θα λέγαμε- το παρακάτω βίντεο από το BITE News.

Χρειάζονται μόλις 3 λεπτά από το χρόνο σας, αν όμως θέλετε μια μικρή περίληψη, συνεχίστε να διαβάζετε.

Ας είμαστε ειλικρινείς: νόμιμα ή όχι, οι άνθρωποι παίρνουν ναρκωτικά.” Και έχουν δίκιο! Το 33% των ενηλίκων έχουν δοκιμάσει, τουλάχιστον μια φορά, κάποιο παράνομο ναρκωτικό!

Το 20% των ανθρώπων από 16 με 24 ετών έχουν παραδεχθεί ότι έχουν πάρει ναρκωτικά τον τελευταίο χρόνο. Αυτό σημαίνει 1 στους 5!

Πως μπορούμε όμως να ρυθμίσουμε την κυκλοφορία τους με ασφάλεια (εφόσον το να τα έχουμε όλα παράνομα δεν έχει λύσει τίποτα και το μόνο που πέτυχε ήταν η φυλάκιση πολλών ανθρώπων); Για να καταλάβετε, οι κυβερνήσεις όλου του κόσμου έχουν ξοδέψει τρισεκατομμύρια δολάρια στον πόλεμο κατά των ναρκωτικών, την τελευταία 20ετία! Οι κυβερνήσεις = οι φορολογούμενοι πολίτες = εμείς…

Πάρτε για παράδειγμα την Πορτογαλία. Σύμφωνα με τη νομοθεσία της, οι μικρές ποσότητες ναρκωτικών για προσωπική χρήση δεν είναι πλέον παράνομες, με αποτέλεσμα λιγότερα εγκλήματα με αφορμή τα ναρκωτικά και λιγότεροι θάνατοι!

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες