Αγελάδα προσπαθεί να σταματήσει εγκληματίες που ετοιμάζονται να μαχαιρώσουν κοπέλα

Αυτή είναι η απίθανη στιγμή που μια γενναία αγελάδα επιτέθηκε σε δύο άντρες προσπαθώντας να τους σταματήσει, ενώ εκείνοι ετοιμάζονταν να σκοτώσουν ένα κορίτσι.

Το κορίτσι, η Seema Gujjar, δέχτηκε πολλές μαχαιριές και σκοτώθηκε στο Gwalior της Ινδίας, «πεθαίνοντας για λόγους τιμής».

Όπως θα δείτε παρακάτω στο βίντεο, η αγελάδα θυμώνει όταν βλέπει τους άντρες και προσπαθεί να αποτρέψει την φριχτή επίθεση τους ορμώντας προς τα πάνω τους συνεχώς.

Τους ρίχνει στο πάτωμα και ένα μηχανάκι που είναι παρκαρισμένο πέφτει, καθώς το προστατευτικό ζώο προσπαθεί να τους διώξει.

Η νεαρή κοπέλα κατάφερε να φύγει από την σκηνή, αλλά δυστυχώς κατέρρευσε και μετά από λίγο πέθανε.

Ο πατέρας της, Kalyan Singh, και ο θείος της Lakhan Singh φέρονται να ευθύνονται για την επίθεση, επειδή η Seema πιστεύεται ότι τους εξαγρίωσε φεύγοντας από το σπίτι με έναν 22χρονο με το όνομα Sonu τον Ιανουάριο.

Η αστυνομία είπε ότι ένας από τους επιτιθέμενους τραυματίστηκε από την προσπάθεια της αγελάδας να σώσει την κοπέλα, σύμφωνα με τους Hindustan Times.

Οι αξιωματικοί επιβεβαίωσαν ότι η κοπέλα το είχε σκάσει από ένα καταφύγιο για γυναίκες πριν την μοιραία επίθεση και πρόσθεσαν ότι ο Sonu είχε συλληφθεί και είχε δεχτεί κατηγορίες για την σχέση.

Credit: dailymail.co.uk

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες