Ήταν έτοιμος να μία Selfie. Τώρα Προσέξτε ΤΙ θα συμβεί ακριβώς από Πίσω του! Εκπληκτικό;

Το μόνο που χρειάστηκε ήταν ένας άντρας πάνω σε μια βάρκα για να αποφασίσει ένα απίθανο πλάσμα να ανέβει κι αυτό. Κάτι έπιασε το βλέμμα του, ίσως την πιθανή φιλία του με τον άντρα ή την κάμερα, αλλά ό,τι κι αν ήταν, ήταν το ξεκίνημα μιας όμορφης περιπέτειας.

Έτσι, τόσο απλά το πλάσμα ανέβηκε στην βάρκα την τέλεια στιγμή. Ο άντρας από την άλλη δεν είχε ιδέα ότι μια σέλφι στην θάλασσα θα του επιφύλασσε μια τέτοια έκπληξη. Την μια στιγμή ήταν μόνος και την άλλη μια φώκια αγκάλιαζε την πλάτη του.

Αυτός ο χαιρετισμός-έκπληξη τελικά έκανε την μέρα του άντρα πιο αστεία. Παρ’όλο που κάποιοι μπορεί να σοκαριστούν, να τρομάξουν, να νιώσουν άβολα ή να πανικοβληθούν, ο άντρας το διασκέδασε πολύ.

Κρατώντας την κάμερα έξω, αποφάσισε να τραβήξει βίντεο αντί για φωτογραφία. Από το πουθενά μια φώκια μπήκε στην ζωή του άντρα, έγινε φίλη του και πρωταγωνίστησε στο βίντεο του. Οι δυο τους κοίταζαν την κάμερα καθώς ο άντρας εξηγούσε. “Εδώ είναι ο νέος μου φίλος.”

Στο όμορφο αυτό βίντεο θα δείτε τι πάει να πει φιλία. Η φώκια και ο άντρας δεν έχουν τίποτα κοινό, αλλά δέχονται να κάνουν παρέα μαζί. Μερικές φορές η συντροφιά ενός φίλου, είτε παλιού είτε καινούριου, μπορεί να κάνει την μέρα σας πιο φωτεινή.

Η φιλική διάθεση της φώκιας έφτιαξε τη μέρα του άντρα αλλά και όλων όσων παρακολούθησαν αυτό το βίντεο!

Εσείς πώς πιστεύατε ότι θα αντιδρούσατε;

Credit: faithtap.com

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες