Ήθελαν απλά να Κάνουν ένα Βραδινό Μπάνιο στην Πισίνα τους. Μόλις όμως Βούτηξαν και είδαν ΤΙ κολυμπάει δίπλα τους, Πάγωσαν!

Για πολλούς ανθρώπους, ένα ταξίδι στην Αφρική με διαμονή σε ένα όμορφο μέρος ανάμεσα σε άγρια ζώα, είναι κάτι ονειρικό. Το ζευγάρι στο βίντεο που ακολουθεί, είχε αντίθετη άποψη, αφού οι διακοπές τους μετατράπηκαν σε εφιάλτη.

Το ζευγάρι, καθώς απολάμβανε μια νυχτερινή βουτιά στην πισίνα, δέχτηκε έναν απρόσμενο επισκέπτη. Η κάμερα ασφαλείας του ξενοδοχείου, καταγράφει τη στιγμή όπου ένας κροκόδειλος επιτίθεται στο ζευγάρι μέσα στην πισίνα.

Το άγριο ζώο ξεπροβάλλει από τα δεξιά στο βίντεο και φαίνεται πως καραδοκεί ανάμεσα στις ξαπλώστρες, έτοιμο για επίθεση προς το άτυχο ζευγάρι.

Μετά από λίγο, το ζώο κατευθύνεται με πολύ γρήγορες κινήσεις προς την πισίνα, κάνοντας επίθεση στον άντρα. Εκείνος, καταφέρνει να ξεφύγει και να βγει αμέσως από την πισίνα. Έτσι, ο κροκόδειλος συνεχίζει την επίθεσή του εναντίον της γυναίκας, η οποία βρίσκεται ακόμη μέσα στο νερό. Μια κίνηση του άντρα, αποσπά για λίγο τον κροκόδειλο, και έτσι η γυναίκα καταφέρνει και εκείνη να βγει από την πισίνα.

Εκτός από την τρομακτική εμπειρία που είχε το ζευγάρι, δεν φάνηκε να φέρουν σοβαρά σωματικά τραύματα.

Credit: Sun-gazing.com

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες