Βρήκε ένα πορτοφόλι γεμάτο με λεφτά και έκανε αυτό που έπρεπε… Δείτε τι μήνυμα του έστειλε η μητέρα του!

Ακόμα κι αν αυτή είναι μια ιστορία που μπορεί να έχετε ακούσει πολλές φορές στο παρελθόν, αυτή εδώ είναι πολύ συγκινητική: κάποιος βρίσκει ένα πορτοφόλι γεμάτο χρήματα και το επιστρέφει στο νόμιμο ιδιοκτήτη του, αντί να σπαταλήσει τα χρήματα.

Η τελευταία εκδοχή αυτής της ιστορίας έλαβε χώρα στο Fremont, στην Καλιφόρνια. Ο Tommy O’Connor έφυγε από το γυμνάσιο του και περπάτησε κατά μήκος του δρόμου σε ένα ψιλικατζίδικο για να πάρει μια σόδα. Εκεί είναι που είδε ένα πορτοφόλι στο έδαφος – με  $ 2.300 σε μετρητά.

“Εγώ δεν τα μέτρησα τα χρήματα όταν τα είδα. Απλά σκέφτηκα ότι ήταν πιθανώς το ενοίκιο που έπρεπε να πληρώσει κάποιος ή κάτι άλλο. ”
Χωρίς δισταγμό, ο Tommy έδωσε αμέσως το πορτοφόλι σε έναν βοηθό του δασκάλου του στο σχολείο του, ο οποίος ήταν σε θέση να το επιστρέψει στον νόμιμο ιδιοκτήτη του – έναν βετεράνο.

Όταν η μητέρα του άκουσε τι έγινε, έστειλε στον γιο της το παρακάτω μήνυμα:


Κι εκείνος έδωσε αυτή την αξέχαστη απάντηση:


Όπως το έθεσε ο Tommy:

“Έκανα κάτι που εύχομαι όλοι οι άνθρωποι να κάνουν.”
Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι η οικογένεια του Tommy ζει το μήνα με ένα σταθερό πολύ χαμηλό εισόδημα. Σύμφωνα με την έκθεση στο KPIX, μία ημέρα πιο πριν, ο Tommy δεν είχε καν αρκετά χρήματα για να αγοράσει το μεσημεριανό του γεύμα.

Ο έφηβος έλαβε 50 $  ανταμοιβή από τον νόμιμο ιδιοκτήτη του πορτοφολιού.

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες