Ένα άρρωστο Aγoράκι κοιτάει έξω απ’το Παράθυρο του Νοσοκομείου. Δευτερόλεπτα μετά βλέπει στην Ταράτσα τη Μεγάλη έκπληξη!

Οι ασθενείς στο Νοσοκομείο Παίδων του Τενεσί ανυπομονούν για τη μέρα που καθαρίζουν τα τζάμια. Δεν ακούγεται και κάτι το ιδιαίτερο για τους περισσότερους, αλλά όταν καθαρίζουν τα παράθυρα αγαπημένοι υπερήρωες, τότε σίγουρα γίνεται μια ξεχωριστή μέρα! 

Η εταιρεία καθαρισμού τζαμιών Sky Clean, σκέφτηκε αυτή την πανέξυπνη ιδέα και είναι η αγαπημένη συνήθεια του προσωπικού. “Το κάνουμε για τα παιδιά, για να τα κάνουμε να γελάσουν και να χαμογελάσουν,” δηλώνει ένας από τους υπαλλήλους.

Μια τέτοια απλή κίνηση σημαίνει πολλά για τα παιδιά που περνάνε πολλές ώρες ή και μέρες μέσα σε νοσοκομείο. “Πιστεύω ότι είναι σπουδαία ιδέα επειδή η κόρη μου είναι στο νοσοκομείο για αρκετές μέρες, και ήταν κάτι που την έκανε πολύ χαρούμενη,” εξηγεί μια μητέρα.

Τόσο τα παιδιά όσο και οι υπάλληλοι καθαριότητας το απολαμβάνουν τόσο πολύ που έχει γίνει ένα τακτικό γεγονός και κάνει όλους λιγάκι πιο ευτυχισμένους σε ένα κατά τα άλλα βαρετό μέρος. 

Credit: hefty.co

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες