Έλεγε ΤΙ κάνει η Κόρη της όταν ακούει Μουσική αλλά ΚΑΝΕΙΣ δεν την Πίστευε. Όταν τους έδειξε το Βίντεο; Έμειναν ΟΛΟΙ άφωνοι!

Η σύζυγός του Μότσαρτ, είπε κάποτε: «Ο χορός είναι σαν να ονειρεύεσαι με τα πόδια σου!». Αν οι όμορφες λέξεις της ισχύουν, τότε αυτό το κοριτσάκι κάνει πολλά όνειρα, επειδή αγαπά να χορεύει και δεν μπορεί να σταματήσει να κινεί τα πόδια της!

Το όνομά της είναι Σαβάνα και είναι ένα μικρό παιδί που χορεύει ασταμάτητα οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε και δεν την νοιάζει ποιος την κοιτάει. Όταν ακούγεται το αγαπημένο της τραγούδι, το «Fancy» από τον Iggy Azalea και Charli XCX, μπαίνει κατευθείαν στον ρυθμό. Το μικροσκοπικό σώμα της αμέσως ανταποκρίνεται και αισθάνεται ενστικτωδώς την ανάγκη να χορέψει! Είναι γλυκύτατη και σίγουρά έχει φυσικό ταλέντο που ελπίζουμε να ακολουθήσει.

Σύμφωνα με τη μητέρα της, χορεύει σε οποιοδήποτε τραγούδι που ακούει όπου και αν βρίσκεται. Δεν έχει σημασία αν θα είναι στο αυτοκίνητο, στο σπίτι, ή ακόμα και στο καλάθι του σούπερ μάρκετ. Το είδος της μουσικής δεν έχει σημασία, ούτε αν το τραγούδι είναι ραπ, ροκ, τζαζ, σάλσα ή ποπ, η μικρή θα χορέψει έτσι και αλλιώς.

Σε αυτό το βίντεο, η μικρή χορεύει στην κουζίνα, μαζί με αδελφό ή φίλο της. Είναι αξιολάτρευτη και έχει τη διασκέδαση μέσα της! Δείτε το βίντεο:

Credit: Sun-gazing

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες