Άκουγαν ένα Κοράκι να κράζει για πολύ Ώρα. Μόλις το πλησίασαν και Αντίκρισαν ΑΥΤΟ, τα Έχασαν!

Είναι πάντα άσχημο να βλέπεις ένα ζώο σε άσχημη κατάσταση. Συνήθως, μπορούμε εύκολα να βοηθήσουμε τα κατοικίδια, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά για τα άγρια ζώα. Ωστόσο, η μητέρα φύση λειτουργεί με παράξενο τρόπο και μερικές φορές υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε ένα άγριο ζώο που έχει ανάγκη.

Αυτό συνέβη και στην περίπτωση της Gertie Cleary, η οποία βρισκόταν στο σπίτι της στη Nova Scotia, όταν άκουσε ένα κοράκι να κράζει έξω. Πήγε να δει τι συμβαίνει και παρατήρησε ότι το νεαρό πουλί είχε κουρνιάσει στον φράχτη της, από όπου τσίριζε και έκραζε συνεχώς!

Αν και προσπάθησε να αγνοήσει το θορυβώδες πουλί, τελικά δεν τα κατάφερε. Τότε αποφάσισε να πάει έξω και να του ρίξει μια ματιά από κοντά. Η κόρη της την ακολούθησε και πλησίασαν το αναστατωμένο κοράκι. Φτάνοντας κοντά, κατάλαβαν ότι αυτό που ενοχλούσε το πουλί ήταν αγκάθια σκαντζόχοιρου στο σώμα του.

Είχε 3 στο πρόσωπο και 1 στο φτερό και ήξερε ότι η επιβίωση του εξαρτιόταν από το αν θα αφαιρούνταν. Τότε, η Gertie αποφάσισε να το σώσει. Φόρεσε προστατευτικά γάντια και προσπάθησε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του πουλιού. Το κοράκι δεν έφυγε ούτε την δάγκωσε όταν η γυναίκα το ακούμπησε.

Μετά από μερικά χάδια κατάφερε να αφαιρέσει ένα αγκάθι και συνεχίζοντας με δύναμη, έβγαλε ακόμα ένα. Το δεύτερο αγκάθι έκανε το κοράκι να φωνάζει από τον πόνο. Ωστόσο, παρ’όλο που πονούσε, έμεινε εκεί. Φαινόταν να καταλαβαίνει ότι η Gertie προσπαθούσε να το βοηθήσει και ότι δεν θα του έκανε κακό, κάτι που αποδείχτηκε θετικό, γιατί το τελευταίο αγκάθι ήταν πολύ δύσκολο.

Αφού του έβγαλαν όλα τα αγκάθια, το κοράκι μπορούσε επιτέλους να πετάξει ελεύθερο χωρίς ενοχλήσεις. Ωστόσο, έμεινε όλη τη μέρα και η Gertie με την κόρη της τελικά το ονόμασαν Wilfred. Την επόμενη μέρα, όταν πήγαν να τον δουν, ο Wilfred δεν ήταν πουθενά. Μάλλον είχε αναρρώσει και μπόρεσε να φύγει.

Το βίντεο της διάσωσης του δείχνει πόσο έξυπνα είναι τα κοράκια. Το πουλί ήξερε από ποιον να ζητήσει βοήθεια και ευτυχώς, η Gertie το βοήθησε εγκαίρως.

Δείτε τι συνέβη στο εκπληκτικό βίντεο!

Μία πολύ όμορφη ιστορία!

Credit: sun-gazing.com

Related posts

Θα δίνατε το παλτό σας σε ένα μικρό παιδί που κρυώνει;

Έφερε τα Χριστούγεννα στις καρδιές μας: 10χρονο αγόρι με αυτισμό τραγουδάει σε σούπερ μάρκετ και γνωρίζει την αποθέωση

«Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)»:Συγκλονίζει η ταινία μικρού μήκους της Lacta για τις γυναικοκτονίες